2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 201 پست
امگا و منیزیم بگو دکترت بنویسه ننوشت هم برو خودت بگیر...برا تنبلی تخمدان پودر اینوفولیک بگیر نیم ساع ...

قرار بره بهش میگم اتفاقا دکتر هم واسش ازمایش نوشته

تو عکس رنگی گرفتی؟

میگم اصولا واسه چی میرن عکس رنگی میگیرن

متاهل💍❤
من یه سنو دادم گفت هیچ مشکلی نداری ولی ازمایش هورمونی دادم گفت تخمدون هات فقط کم کارن💔خدا بچه هاشون ...

خب گلم چیز پیچیده ای نیست یا یکم پیگیری اینم درست میشه...من اوایلم اشاره کردم که این آمپولا احتمال بارداریت زیاد می‌کنه اما اگر نشه به هم می‌ریزتت...با دکتر در ارتباط باش قول میدم همچین زود بچه بغل بشی که خودت بمونی توش❤️

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی بابت حرفات...بادکش رحم چطوریه؟خودم به شیرینی علاقه مند نیستم ولی سرخ کردنی زیاد میخورم متاسفانه ...

تو نت سرچ کنی دقیق نشون میده گلم بادکش گرم..

اگر تنبلی داشته باشی برای تنظیم شدن و کارکرد مناسب تخمدان خوبه من یکماه و نیم استفاده کردم عالی بود الان تموم کردم باز میرم میگیرم

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
قرار بره بهش میگم اتفاقا دکتر هم واسش ازمایش نوشتهتو عکس رنگی گرفتی؟میگم اصولا واسه چی میرن عکس رنگی ...

انشالله بره بهتره...آره عزیزم من رفتم عکس رنگی...اصولاً بعد یکسال که اقدام کنی نشه بعد سونو هاتو بدی دارو هورمونی و آمپول بزنی و آزمایش هورمونی هم بنویسه بازم نشه ،عکس رنگی مینویسند که وضعیت لوله های فالوپ و تخمدان و کامل رحم بررسی میکنن...من خودم لوله هام انسداد داشت چون تازه شده بود تو عکس رنگی برطرف شد و باز شد اما سپتوم دارم و تو عکس رنگی کامل تشخیص داده شد...

پریودهات منظم شدن؟مگه نباید بریم طب ستنی خودشون واسمون انجام بدن؟😢

آره گلم طب سنتی باید بری

من مادرم بلد بود دادم برام انجام داد

امروز میخوام برم نوبت بگیرم بهش میگم کاش جواب بگیرم زودتر 💔

انشالله که خیره و جواب میگیری گلم 🌸🌹تا سال بعد این موقع انشالله نی نی ت بدنیا اومده و تو بغلته😍🌹همین یکی دو ماهه جواب میگیری عزیزم مطمئن باش✨🌸

انشالله که خیره و جواب میگیری گلم 🌸🌹تا سال بعد این موقع انشالله نی نی ت بدنیا اومده و تو بغلته😍🌹 ...

من هنوز پری نشدم🙂بی بی چک باز زدم😅هاله انداخت

نمیدونم امپولا باعث کیست شدنه یا چی

متاهل💍❤
من هنوز پری نشدم🙂بی بی چک باز زدم😅هاله انداختنمیدونم امپولا باعث کیست شدنه یا چی

عزیزم که بارداری نیستی؟!!؟

دکتر رفتی؟

سونو گرفت ازت؟

حتما لازمه یه سونو بدیاا

ن فقط برای بارداری برای اینکه چک بشی که وضعیت رحم و دیوار رحم و تخمدانات چجوره

من هنوز پری نشدم🙂بی بی چک باز زدم😅هاله انداختنمیدونم امپولا باعث کیست شدنه یا چی

خدا نکنه فکر بد نکن گلم...کیست نشده مطمئنا همون واسه تنبلی تخمدانته

عزیزم که بارداری نیستی؟!!؟دکتر رفتی؟سونو گرفت ازت؟حتما لازمه یه سونو بدیاان فقط برای بارداری برای ای ...

ازمایش خون دادم منفی شد ولی سنو نگرفتم

تازه رفتم نوبت گرفتم اینقد شلوغه گذاشته واسه دوهفته دیگه

متاهل💍❤
ازمایش خون دادم منفی شد ولی سنو نگرفتمتازه رفتم نوبت گرفتم اینقد شلوغه گذاشته واسه دوهفته دیگه

دوهفته خیلی مونده

ببین اگر تونستی برو یه سونو آزاد بده یادکتر عمومی بنویسه که انجام بدی...

چون الان مهمه که اینهمه تاخیر داشتی و آزمایشت منفی بوده علتش از چیه

حتی بری پیش دکترت هم این سونو به دردت میخوره قطعا و خب مشخص نیست دقیقا قراره کی پریود بشی سر همین میگم..شاید تا وقت دکترت بشه شدی

اخه درد زیرشکم دارم دل درد دارم حالت تهوع الان دارم بخدا

خب عزیزممم با این وجود به داد خودت برس ۲ هفته تایم زیاادیه!!

دکتر هم بری میخواد اول علائم و شرح حال بپرسه بعد قطعا سونو کنه تا متوجه بشه

چه بهتر که زودتر خودتم سونو بری هم خیالت راحت باشه هم دکتر میتونه فرق بین سونو هاتو هم ارزیابی کنه