2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 202 پست
انشالله گلم۱۶اینقد کمرم دردمیکرد شکمم گرفته بود بعد زیر شکمم سمت راست همش درد میکردالانم هنوز کمرم د ...

اگه روز ۱۶ هستی که ممکنه بخاطر تخمک‌گذاری باشه دردت..

موقع معاینه لگنی دکتر تا حالا نگفته عفونت یا التهاب داری؟

اگر نگفته که هیچ نداری...

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معاینه نکرده فقط ازمایش هورمونی که گفته عفونت نداری

خب گلم بین روز ۱۲ تا ۱۸ سیکل ممکنه درد های هر سمت تخمدانات بخاطر آزادسازی تخمک باشه  اما یکمی هم احتمال عفونت داخل رحم و لگن یا التهاب هست...

احساس خارش و سوزش و این چیزا نداشتی تا حالا؟

اگر داشتی یبار رفتی دکتر بگو معاینه کنه...

همین التهاب و عفونت خودش ی وقتایی ممکنه دلیل باردار نشدن باشه...

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
خب گلم بین روز ۱۲ تا ۱۸ سیکل ممکنه درد های هر سمت تخمدانات بخاطر آزادسازی تخمک باشه اما یکمی هم احت ...

نه سوزشی نه خارش هیچ کدومون رو ندارم ولی میترسم عفونت داشته باشم اخه ترشح زیاد دارم 😔

این دردا بخاطر امپوله؟

متاهل💍❤
نه سوزشی نه خارش هیچ کدومون رو ندارم ولی میترسم عفونت داشته باشم اخه ترشح زیاد دارم 😔این دردا بخاطر ...

ترشح که همه دارن...یبار رفتی بگو همینا رو به دکترت و بگو معاینه ت کنه چک کنه بازم...

آره گلم جای نگرانی نیست 

ترشح که همه دارن...یبار رفتی بگو همینا رو به دکترت و بگو معاینه ت کنه چک کنه بازم...آره گلم جای نگرا ...

راستی من اشتباه کردم امروز میشه۲۱دوره م

اینقد کمرم درد میکنه حس میکنم الانه پریود بشم

متاهل💍❤
راستی من اشتباه کردم امروز میشه۲۱دوره ماینقد کمرم درد میکنه حس میکنم الانه پریود بشم

عزیزم علامت خوبیه احتمال داره گرفته باشه🌸یه چند روزی تحمل کنی میتونی بیبی چک امتحان کنی 

انشالله که مامان شدی من دلم روشنه 💝🌸

عزیزم علامت خوبیه احتمال داره گرفته باشه🌸یه چند روزی تحمل کنی میتونی بیبی چک امتحان کنی انشالله که ...

واقعا؟اخه ترشح خیلیی دارم دلم درد میکنه سرگیجه دارم ضعف هم دارم وقتی هم میخوام پریود بشم همینجور میشم

متاهل💍❤
واقعا؟اخه ترشح خیلیی دارم دلم درد میکنه سرگیجه دارم ضعف هم دارم وقتی هم میخوام پریود بشم همینجور میش ...

اگر همیشه این حس ضعف و سرگیجه رو داری ،احتمالا یا کمخونی یا یه ویتامینت کمه

اما این علائم که ترشح زیاد بدون بو و سوزش و خارش وکمردرد و... می‌تونه علائم بارداری هم باشه

اگر همیشه این حس ضعف و سرگیجه رو داری ،احتمالا یا کمخونی یا یه ویتامینت کمهاما این علائم که ترشح زیا ...

نه ازمایش دادم نه کمخون بودم نه ویتامینم کم بود

ترشحام بی بوعه هرچی میخورم حالم بهم میخوره از صبح درست چیزی نخوردم 😔تب هم دارم که فکرمیکنم مریض شدم

متاهل💍❤
اگر همیشه این حس ضعف و سرگیجه رو داری ،احتمالا یا کمخونی یا یه ویتامینت کمهاما این علائم که ترشح زیا ...

سلام هستی گلم؟

میگم من بی بی چک زدم هاله انداخت سه تاهم زدم😢😂

به نظرت بخاطر امپولاس؟

متاهل💍❤
سلام هستی گلم؟میگم من بی بی چک زدم هاله انداخت سه تاهم زدم😢😂به نظرت بخاطر امپولاس؟

سلام عزیزم واییی مامان شدییی😍چند روز از موعدت گذشته؟

اگز گذروندی برو آزمایش بده ❤️

سلام هستی گلم؟میگم من بی بی چک زدم هاله انداخت سه تاهم زدم😢😂به نظرت بخاطر امپولاس؟

چند سیکلی؟از آخرین امپولت چند روز گذشته ؟

عزیزم ممکنه خطرناک باشه یه دکتره میگفت خیلی زود بتا بالا بره نشونه خارج رحمیه

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.