2777
2789
عنوان

خانما بیاید بی‌بی چک قبل موعد

1760 بازدید | 201 پست

سیکلم بین ۲۸ تا ۳۰ روزه 

۵ تا۷ روز مونده به موعدم

امروز تست زدم 

عکسش پایین میزارم ببینید

همون که تو ثانیه های اول دیدم ی خط شد انداختم رفت

الان ی لحظه چشمم خورد دیدم همچین شده...

کسی تجربه داره؟

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک هفته خیلی زوده که به بی بی چک اعتماد کنی چند روز دیگه باز بزن ببین هاله داره یا نه

نه بابا اعتماد که نکردم همینجوری زدم چون کمردرد و شکم درد دارم بعد تخمک گذاری هم لک لانه گزینی داشتم گفتم ی امتحان کنم...امیدی ندارم

اگر در مورد #تنبلی_تخمدان و #مراکز_باروری و کمک #باروری و #روانشناسی تاپیک دیدین منم تگ کنید🍀برای نی نی دار شدنمم دوست داشتی دعا کن مهربون🙃💚🌿
پایینیه دوتاس انگار ،دوباره تکرار کن دو سه روز دیگه🤩🤩

شمام دیدی خط دومو؟

من اول گفتم شاید خط تبخیره اما ی بیبی چک از ماه پیش نگه داشته بودم دیدم ن خط تبخیر یه خط بی رنگه این ی کوچولو هاله و رنگ داره..

میزارم هفته بعد اگر پریود نشدم بعدش امتحان کنم

انشالله که هستی هاله میبینمدر رابطه با امضات از امپول هم استفاده کردی قرص هایی که واسه تنبلی تخمدان ...

مرسی عزیزم خدا ازت بشنوه🙂🌹

بله من ۲ دوره قبل عکس رنگی ۳ دوره بعدش دارو هورمونی استفاده کردم...رفتم مرکز مام دکتر نسبت به آزمایش هورمونی من و اسپرم همسرم به هردومون قرص های تقویتی و کمک باروری داد ..کوکیوتن_متفورمین _اینوفولیک_امگا۳_سلنیوم پلاس_کوالی فول و ویتامین د

نه بابا اعتماد که نکردم همینجوری زدم چون کمردرد و شکم درد دارم بعد تخمک گذاری هم لک لانه گزینی داشتم ...

اگه داروی تحریک تخمک یا حاوی پروژسترون استفاده کردی باعث مثبت شدن کاذب میشن شایدم باردار بودی فعلا ناامید نشو جند روز بعد بازم امتحان کن من موقعی که اصلا انتظار نداشتم باردار شدم

مرسی عزیزم خدا ازت بشنوه🙂🌹بله من ۲ دوره قبل عکس رنگی ۳ دوره بعدش دارو هورمونی استفاده کردم...رفتم ...

چند وقته اقدامی؟

من واسم امپول نوشته گفت هفت پریودی و هشت پریودی باید بزنی نمیدونم چقد باید بهش اطمینان کنم

ازمایش هورمونی دادم گفت تخمدان هات کم کارن ولی قرصی ننوشت واسم بجز فولیک اسید و ویتامین دی

واسه شوهرمم نوشتن ولی هنوز انجام نداده

این ماه هم امپول زدی؟

متاهل💍❤
اگه داروی تحریک تخمک یا حاوی پروژسترون استفاده کردی باعث مثبت شدن کاذب میشن شایدم باردار بودی فعلا ن ...

نه دارو هیچی استفاده نکردم فقط ویتامین 

چند وقته اقدامی؟من واسم امپول نوشته گفت هفت پریودی و هشت پریودی باید بزنی نمیدونم چقد باید بهش اطمین ...

من ۲ سال اقدامم

آمپول تخمدانات تحریک می‌کنه احتمال بارداریتم می‌بره بالا...من موقعی ک اوایل آمپول میزدم گرفتگی لوله داشتم نمی‌دونستم بعد عکس رنگی هم وزنم رفته بود بالا و تحرکم کم شده بود تنبلی گرفتم قبلش تنبلی تخمدان نداشتم تازه گرفتم بخاطر آمپولا و اضافه وزن...

آره همون فولیک اسید و...بسه فعلا تا دارو ها استفاده کن انشاالله جواب بگیری همسرتم حتما بگو استفاده کنه شوهر من موقع آمپول زدنام اصلا همکاری نکرد و نشد

من ۲ سال اقداممآمپول تخمدانات تحریک می‌کنه احتمال بارداریتم می‌بره بالا...من موقعی ک اوایل آمپول میز ...

منم یک سال هست اقدامم

گرفتگی لوله علائمی هم داره؟

منم وزنم یکم بالاس ولی تحرکم خوبه پریود هم جدیدا میندازم جلو

دعا کن واسم ماه بعد بیام تاپیک بزنم بگم باردارم 

منکه میدونم تو بارداری دلم به تو روشنه

شوهرت هم مشکل داشت یا سالم بود؟ 

متاهل💍❤
منم یک سال هست اقداممگرفتگی لوله علائمی هم داره؟منم وزنم یکم بالاس ولی تحرکم خوبه پریود هم جدیدا مین ...

من وزن و تحرکم خوب بود بعد آمپولا اول وزنم یهو رفت بالا حدود ۱۰ ۱۲ کیلو دیگه بعدشم تنبلی گرفتم و قبل اینا پیاده روی و باشگاه و دانشگاه کلا باعث شده بود تحرک زیادی داشته باشم وقتی افتادم تو دور دارو ها و..کم کم باشگاه نرفتم بعد پیاده رویم کم شد و علنا فعالیتم فقط محدود ب خونه و ی رفت آمد با ماشین شد..

علایم ثابت شده از لحاظ علمی نداره

عفونت مکرر و همین که فولیکولای خوب داشته باشی و باردار نشی  و یکسال از اقدامت گذشته باشه خودش یه دلیله برا انجامش

من گر گرفتگی هم داشتم از رحمم ی وقتایی آنقدر داغ میکرد رحمم که حس میکردم بدن و لباسم در حال تبخیر شدنه نگو گرفته بود لوله راستم...علتشم پرسیدم بخاطر عفونت بوده من سال اول اقدامم یه عفونت شدید گرفتم و ۶ ماه مشغول درمان شدم تا خوب بشه اماظاهرا همون عفونت باعث گرفتگی شده بود

منم یک سال هست اقداممگرفتگی لوله علائمی هم داره؟منم وزنم یکم بالاس ولی تحرکم خوبه پریود هم جدیدا مین ...

انشالله عزیزم به امید خدا ماه دیگه تاپیک بارداری بزنی منم تگ کنی❤️😍

از من مشخص نیست دل نمیبندم 

بله تحرک اسپرمش ضعیف بود