سلام پریود شدم دل درد شدیدام قرص استامینوفن ۳۶۵خوردم فایده ندارع الان پاهام جدا میشن حالت تهوع هم گرفتم حتی چشمام هم سنگین شده ولی درد ام ساکت نمیشه سوزش واژن ام گرفتم بد شانسی خونه مادرشوهرمم چکار کنم ؟
استامینوفن برای درد پریود؟ت عمرم نخوردم دکترم نداده من ک اندومتریوز دارم دردهای فوق وحشتناک پریودی حتی الان مفنامیک اسید بخور دوتا باهم نداری هیوسین بخور هیوسین نداری ژلوفن بخور ولی مفنامیکو هیوسین جوابه
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روش خودمو میگم ولی تو انجام نده خودمم دو ماهه انجام ندادم من دو تا قرص استامینوفن کدئین میخورم اصلا بی حس میشم انگار نه انگار درد داشتم تازه حالمم خوب میشه 😅
شیافت تامیتونید استفاده نکنید واسه قلب میگن خوب نی دکتر گفت تامیتونید شیاف نزارید دوستم گذاشت هر دوسه ساعت از شدت درد یکی میذاشت روز بعدش بستریش کردن حالش بد شد دلیلشم استفاده بیش ازحد از شیاف اصن شیاف ادم سمتش نره دکترا هم دیدید خیلی کم تجویز میکنن من الان بیماری خاص دارم دگ دردم وحشتناکه تا یکهفته باید خمیده برم سرویس نمیتونم راه برم بشینم فقط زار میزنم ناله ولی یادم نمیاد بهم شیاف بدن
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
روش نوشته دگ هیوسین برو ببین روقرص نوشته هیوسین دوتا بده بالا اروم میشی منو اروم میکرد قبلن الانا روم جواب نمیدن دارو نهایت یکساعت باز شروع میشه از سال ۹۱من اینجورم هی میخورم بدنم عادت کرده بهشون ولی مفنامیک اسیدرو دکتر تجویز میکنه ت پریودی دردت شدیدخ دوتا بخور همزمان
خوبی شما خواهری چن بار ت تاپیکا دیدمت خوشحاال شدم باز دیدمت ..
مصرف شیاف رو کم کنید جاش قرص جایگزین کنید من شنیدم ازخود دکتر خوب نی
پریودیای دردناک و الان ۲ساله یکسره پریودم دعاکنید قطع بشه خسته شدم ازاین اوضاع😓
همچنین عزیزم داروهای کگفتم دوتا بخور اگ دردت شدیده ببین همین استامینوفن ک ت عمرم من نخوردم ولی شما میبینی درد شدیده دوتا بخور مشکلی نیس من کلن دوتا دوتا میخورم چون دردام وحشتناک زیاده نهایت ۱ساعت اروم شم باز شروع میشه دردای من چون بدنم از بس دارو خوردم مسکن دگ عادت کرده بهشون جوال نمیده ازسال ۹۱من دارم این دروک زجرو تحمل میکنم تو کل طایفه ما هیچکی ب اندازه من پریودیاش وحشتناک نیس منم کمرگمو باچشام میبینم و هرروز مرگوتجربه میکنم دکتر فقط دارو میده هورمونی و مسکن دگ هیچ میگ تحمل کن چون عملم کنی برگشت داره زمانی عمل کن ک ازدواج کردی و میخای بچه بیاری چون هزینه هاعمل سنگین و این بیماری برمیگرده باید تحمل کنم فقط دعام کنید هرکی تاپیک رومیبینه