2777
2789

اوایل شهریور تولد من بود و تولد من و خواهرزاده همسرم در یک روز هست. من باخانواده همسرم رفت و آمد زیادی ندارم سالی دوبار خونه مادرش فقط میرم البته این شرط من بود برای ازدواج و خودش هم کاملا پذیرفت ولی هیچ محدودیتی برای رفت و آمد خودش با کل خانوادش هرگز ایجاد نکردم .

خب

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

میدونستم خواهرش مثل هرسال تولد میگیره و همسرم هم احتمال زیاد میره و فکر میکردم مثل همیشه خونه خودش تولد میگیره مادرش روز قبل مهمونی خواهرش زنگ زد که تولد من رو تبریک بگه من هم تولد نوه اش رو تبریک گفتم و تمام .ناگفته نماند که همسرم تمام تا شب آخر داشت خواهرش رو سرزنش میکرد که این اداها یعنی چی هرسال تولد و همه رو  جمع کردن یعنی چی و....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعداز اتمام تلفن من و مادرش ازم پرسید مادرم دعوتت نکرد منم گفتم نه خب دعوتم میکرد من نزدیک اربعین تولد برو نیستم . خلاصه صبح جمعه بود دیدم از خواب یهو پرید گفت وای دیر شد همه رفتن من موندم گفتم کجا دیر شد گفت تولد گفتم مگه ۱۰صبح کسی پذیرای مهمون هست گفت تولد کردان هست !  کردان باغ یکی از فامیلای شوهر خواهر همسرم هست. و دریک دقیقه لباس پوشید و رفت.

2803

خیلی دلم گرفت انگار مادرش و خودش من رو به حساب نیاوردن مادرش باید یه تعارف به من میکرد حتی خودشم فهمید من هیچ دعوتی نشدم باز پاشد رفت حق من بود حداقل از یک روز جلوتر بدونم این تولد کجاهست 

چجوری قبل ازدواج شرط کردی دو بار بری دیدنشون؟

خب اونا هم برا همین دعوت نکردن

اگه میدونستن اهل مهمونیاشون رفتنی دعوت میکردن

البته بماند که هر سال تولد انچنانی گرفتن عقده ای بازیه

و شوهرتم باید بهت میگفت تولد کجاست از قبل

2804

خب دعوت نکردنشون که احتمالا‌ برمیگرده به اینکه میدونن شنا نمیری‌یا حتما‌قبلا دعوت کردن و نرفتی 

وای رفتار همسرتون درست نبوده و حق داری‌ ناراحت بشی

چرا چنین شرطی‌گذاشتی؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اختلاف فرهنگی زیاد هست بین دوخانواده

و شما از اول با علم‌ب این اختلاف فرهنگی بله‌گفتی؟ وای بازم‌میشه مدیریت کردا ، کار همسرتون درست نبوده وای خب اونم دلش میخواد تو جمع خانوادش باشه بنظرم باید یه راه بهتر پیدا کنی

2805
و شما از اول با علم‌ب این اختلاف فرهنگی بله‌گفتی؟ وای بازم‌میشه مدیریت کردا ، کار همسرتون درست نبوده ...

والا سر عقد خیلی رفتارهای زشتی کردند چهره واقعیشونو اون روز عقد نشون دادند و الا به هم میزدم .