2777
2789

من ۸ روز  پیش  سقط داشتم  

الان خون ریزی ندارم  فقط  گاهی  یه کم  لکه  بینی  کوچیک    الان همونم ندارم الان باید  برم  غسل کنم  نماز بحونم  یا  هنوز  حیض  حساب میشه      

اللهم عجل لولیک الفرج

فک نکنم حیض باشه 

الان ک دیگه خونریزی و لکه بینی نداری پس غسل کن مشکلی نیست ‌ 

میگما این غسل جنابت را انجام ندیم .... ای خدا میدونم واجبه ولی اخه چیه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان اون ور کامنت گذاشتی بسته شد. ضریب خطای قرص کمتر از دو درصده ولی اگه بشه احتمال اینکه دوقلو و درعین حال دچار جهش و نارس باشن زیاده. چندین مورد دیدم که با قرص چندقلو باردار شدن ولی بچه‌ها نموندن. اگه قصد بارداری داری اصلا قرص مصرف نکن چون معمولا تا یه مدت بعدش هم آثارش میمونه. گفتم بگم که یه وقت آسیبی به خودت نزنی  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم الان اون ور کامنت گذاشتی بسته شد. ضریب خطای قرص کمتر از دو درصده ولی اگه بشه احتمال اینکه دوقل ...

مرسی  گلم   که گفتی  داشتم تو گوگل  هی در باره  همین تحقیق میکردم  😂 ک خودت جواب دادی 

لتروزول چی  اونم نخورم ؟  

اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی گلم که گفتی داشتم تو گوگل هی در باره همین تحقیق میکردم 😂 ک خودت جواب دادی لتروزول چی ا ...

اگه دکتر به دلیل خاصی نوشته استفاده کن ولی لتروزول بیشتر برای سنین نزدیک به یائسگی یا کسانی که تنبلی تخمدان شدید دارن تجویز میشه. مصرف طولانیش باعث پوکی استخوان هم میشه یعنی چیزی نیست که تفریحی بخوری.

اگه مشکل خاصی نداری فقط رژیم غذاییت رو اصلاح کن و هفته‌ای یه دونه آهن و ویتامین ای و بی رو توی برنامت بذار.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.