2777
2789
عنوان

خانوما داریم خونه می‌خریم بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 64 پست

من پارسال دنبال خونه بودم هرچي بهم معرفي ميكردن يا نزديك مسجد يا مدرسه بود يا روي همكف ، در خقيقت آپارتمان هايي كه مونده بود و مشتري كمي داشت معرفي ميكردن ، طبق تجربه بقيه فهميدم صاحب اول و اخر خونه خودتي چون ادم اذيت ميشه صدا كلافه ات ميكنه ، درضمن يكي از دوست هام هم داخل خونه اش چند تاپله ميخوره حدود ٧-٨ ساله واسه فروش گذاشته ميخوان بز خر كنند خودش ميگه نميدونم چرا موقع خريد چشمم اين پله ها رو نديد به هر حال مجبوره باهاش كنار بياد .حالا باز خود داني 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره کنار مسجد نگیرین که بیچاره این رفت وامدشون زیاد جلوی خونه اتون میشه پارکینگ هر روزم که برای یکنفر مراسم ختم میگیرن باید واسه مرده مردم هم زار بزنی

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...

خونه قبلی من طرح دوبلکس بود 

یعنی از پذیرایی به سمت اتاقها ۵/۶تا پله میخورد 

با این حال خیلی سختم بود روزیچند بارم بالا پایین بری میشه صد تا پله و این زیاده 

من بعد از خون خونه دیگه اصلا یه پله هم واسه داخل ساختمون نمیپسندم 

در مورد مسحد هم این شبا که مراسم دارن برید ببینید صدای بلندگو داخله یا بیرونم پخش میشه 

اگه فقط اذانه که خب خوبه ,اشکال نداره ولی صدای مراسم آزار دهنده هست

مبارکتون باشه امیدوارم اونی که باب میلتون پیدا کنین برا ماهم دعا کنید خونمون زود فروش بره ماهم می خواهیم عوضش کنیم تنتونم سالم باشه عزیرم

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

1 هفته شمال تو يك ويلاي دوبلكس بوديم، روز اول واسمون جذابيت داشت ولي از روز دوم هرچي ميخواستيم بالا تو اتاقها بود و بايد كلي پله ميرفتي تا برسي به اتاق. مامانم ديگه آخراي مسافرت پايين ميخوابيد و حاضر نبود حتي واسه خواب اين پله ها را بره بالا. پله ها اذيتت ميكنه.

کنار مسجد روانی میشین خونه هایی که کنار مسجد و مدرسس خیلی بعدا از قیمتش میفته  چون سرو صداش ب ...

خونه مامانم هم کنارمدرسس هم مسجدهم خیابون اصلی؛پمپ بنزینم یکم بالاترش😂بااین حساب مفتشم گرونه😆

کنار مسجد باشید دیونه میشید و این که بعدها نمی تونید اونو بفروشید میمونه رو دست خودتون 

خونه قبلی ما ته کوچش مسجد بود توی محرم واقعا روانی میشدیم مخصوصا سالی که من کنکور داشتم واقعا نمیزاشت درس بخونم رفتم اعتراض کردم که این چه وضعشه چرا مزاحم مردم میشید اونجا یکی گفت اسمت چیه اگه برای تحقیق بیان ردت میکنیم    مردک آشغال بعد 12 سال هنوز یادم نرفته رفتارش

پسرم همه زندگیمه  
2810