2777
2789
عنوان

قدنوزاد توروخدابیاین دیگه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست
عزیزم ببرش متخصص نوزاد منم چهار ماهگی نوزادم گفتند وزنش کمه بردم دکتر فوق تخصص گفت غذای کمکی را شروع ...

چنده وزنش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممکنه اسمش رو بدونم چی میدی؟

خودم براش مولتی بیبی جویس یوروویتال و ویتامین آد و قطره اهن پدیابست میدادم

دکترامروز بهش قطره مولتی پدیابست. آهن آیروفیکس و نئوزینک داد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابد با دکتر صحبت کنه به نظرم

درسته  عزیزم ولی من طبق تجربه گفتم چون ن خودم قد بلندی دارم ن شوهرم ولی بچهام قد بلنده  شیر ماست رو هرروز میخورن  هربارم ک بردم برا چکاب یا واکسن ازم پرسیدن تغذیه اشون چجوریه چون رشدشون خیلی خوب بوده ....وگرنه رشد نکردن ک متوقف شدن میتونه ب هردلیلی باشه اسی هم اول ببره دکتر بچشو بعد چیزایی ک لازمه رو بده بخوره ....راستش من بچهام ب شدت از شربت بیزارن حتی هیچ ویتامین یا اهنی هم نخوردن برا همین ب تغذیه اشون اهمیت دادم  اینم میتونه دلیل باشه ....

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
درسته عزیزم ولی من طبق تجربه گفتم چون ن خودم قد بلندی دارم ن شوهرم ولی بچهام قد بلنده شیر ماست رو ...

شیر که نمیتونم بدم ولی گفت میتونی تو عذا یکم بریزی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه قدتون تو فامیل ژن قد کوتاه دارید؟ اخه ما مورد مشابه داریم مامان بابا بلند بچه کوتاه ، به پدربزر ...

نه والا دوتاشون قدشون خوبع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم براش مولتی بیبی جویس یوروویتال و ویتامین آد و قطره اهن پدیابست میدادمدکترامروز بهش قطره مولتی پ ...

عزیزم ن بی‌بی جویس زینک داره ن پدیا بست

در کل هردو بدرد رشد قد نمیخورن

نئوزینک هم بنظر من بدرد بخور نیس

بهتره بجای اینهمه مولتی بیهوده ی دونه کامل و جامع بهش بدی

من بهت قطره کیدزی رو پیشنهاد میکنم بازم هرجور خودت صلاح میدونی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
شیر که نمیتونم بدم ولی گفت میتونی تو عذا یکم بریزی

اره اینکارو کن ...ایشالله ک زودتر نگرانتیت برطرف میشه دوست عزیز .... 🌺🌹

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
عزیزم ن بی‌بی جویس زینک داره ن پدیا بستدر کل هردو بدرد رشد قد نمیخورننئوزینک هم بنظر من بدرد بخور نی ...

مرسی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40