2777
2789
عنوان

خستمم(آقا نیاد😑)

181 بازدید | 17 پست

با مادرم قرار شد بریم داروخونه سر راه گیلاوند انقدر اونجا غر زد مسئول داروخونه بهش گفت خانوم مشکلتون چیه الان؟حالتون بده؟چیزی شده؟بعدم اومدیم انقدر عجله کرد نزاشت بفهمم چی دارم میگیرم.حالم بده بخدا.اومدیم شروع کرد چنگ انداختن دستم که انگشتم خون اومد مالید به لباسم.جوری تو اسنپ باهام دعوا می‌کرد که خود راننده شوکه شد بخدا خسته شدم خستم.

یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا بفرست🦋

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر چی دعوا میکرد

بهت بگم سر همه چی باورت میشه 

خواهرم زنگ زد بهش اونم دنبال داروخونه می‌گشت گوشیو تو کیفش پیدا نمی‌کرد عصبی شد.بعد شروع کرد تو داروخونه غر زدن و..منم که آبروی رفتمو میخواستم جمع کنم.سریع رفتم بیرون اومد تو اسنپ دعوامون شد دستمو چنگ انداخت الان داره خون میاد و بشدت میسوزه🙂خسته شدم نه ازش از اینکه هر وقت پیش همیم دعوامون میشه.

بهت بگم سر همه چی باورت میشه خواهرم زنگ زد بهش اونم دنبال داروخونه می‌گشت گوشیو تو کیفش پیدا نمی‌کرد ...

بمیرم برات .بنظرم همراش جایی نرو دیگه 

کاش از همون داروخونه براش یه آرام بخش میگرفتی 😂🥺

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃
بمیرم برات .بنظرم همراش جایی نرو دیگه کاش از همون داروخونه براش یه آرام بخش میگرفتی 😂🥺

من پدرم پیشمون نیست بخاطر همین کلا چند ساله اعصاب نداره.مارو دوست داره اما اصلا حوصله نداره در واقع جدیدا حس میکنم اگه به خودش بود مارو ول می‌کرد میرفت.حالم بده ولی چون دیشب به اندازه کافی از دستش گریه کردم و کل فامیل داشتن دلداریم میدادن گریه نمیکنم

من پدرم پیشمون نیست بخاطر همین کلا چند ساله اعصاب نداره.مارو دوست داره اما اصلا حوصله نداره در واقع ...

🥺🥺خودت اذیت نکن ‌

چرا نمیره دکتر اعصاب و روان .اینجوری ک خودش بیشتر اذیت میشع 

چی بگم خواهر خدا کمکت کنه 😔

🥺🥺خودت اذیت نکن ‌چرا نمیره دکتر اعصاب و روان .اینجوری ک خودش بیشتر اذیت میشع چی بگم خواهر خدا کمکت ...

بخداااا صد بار بهش گفتم مامان یه دکتر بری واسه خودت بهتره.. اینم بگم من خودمم افسردگی داشتم و یه مدت مشاور رفتم و دقیقا اکثرشون میگفتن که مادرم نیاز به مشاوره داره.ولی مگه زیر بار میره🙂

بخداااا صد بار بهش گفتم مامان یه دکتر بری واسه خودت بهتره.. اینم بگم من خودمم افسردگی داشتم و یه مدت ...

🙁خواهر برادر داری ؟ 

وضع مالیت چجوره؟ نمیتونی دانشگاه بری؟ 

خواستگار نداری؟

بخدا هر شب کابوس میبینم با چاقو دنبالم افتاده(وقتی کوچیکتر بودم واقعا اینکارو کرده بود مونده تو ذهنم)

دوستش دارم ولی هر وقت پیش همیم درگیری پیش میاد و متاسفانه اون فیزیکی برخورد میکنه.من آخرین بار بهش گفتم تو که انقدر ادعات میشه بدون من نمیبخشمت خودش عذرخواهی کرد ولی دوباره رفتیم سر خونه اول

🙁خواهر برادر داری ؟ وضع مالیت چجوره؟ نمیتونی دانشگاه بری؟ خواستگار نداری؟

دوتا خواهر کوچیکتر وضع مالیمون خداروشکر معمولی به بالاس.نه عزیزم ۱۷ سالمه دانشگاه نمیرم.خواستگارم داشتم ولی اصلا بهش فکر نمی‌کنم.میخوام ۱۸ سالم شد مسئولیت خونه ای که بناممه رو بگیرم و دور بشم فقط