2777
2789

امیدوارم ناراحت نشید ولی دوتا کورد سلماس همسایه ی من هستن 

خدایا هزاران هزار بار لعنتشون میکنم بیش از حد بیشخصیت نفهم یابو

هر کدوم چخار پنج تا بچه دارن میان رو پشت بوم من صدای حیوون درمیارن دیوارمو اتیش میزنن فرش میشورن میندازن رو پشت بوم من اعتراض هم میکنی چاقو درمیارن 

یه بار کارمون به شکایت کشیده بود تعهد دادن ولی از رو‌نمیرن

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@niniyar_5   سلام، خسته نباشید

استارتر نصف تاپیک‌هاشون دنبال دعانویسی یهود‌ی و امثالهم هستن

لظفا زحمت تعلیق‌شون رو بکشید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
@niniyar_5 سلام، خسته نباشیداستارتر نصف تاپیک‌هاشون دنبال دعانویسی یهود‌ی و امثالهم هستنلظفا زحمت ت ...

خرافات نیست .

ولی به هر دعانویسی نمیشه اعتماد کرد .اونا خرافاتن 

ولی در مجموع طلسم دعا خرافات نیستن. اما اما اما کار هر کسی نیست بتونه تسخیر کنه و طلسم بزنه. 

@niniyar_5 سلام، خسته نباشیداستارتر نصف تاپیک‌هاشون دنبال دعانویسی یهود‌ی و امثالهم هستنلظفا زحمت ت ...

ضمنا این تاپیک های ک میگن ف ا        ل گرفتم درست بوده ادرس میده دروغه میخان اخاذی کنن یا مدفوع سگ یا اداره انسان طلسم رو باطل می کنه اینا همش خرافات و دروغه

طلسم واقعی هیچ وقت اینجوری باطل نمیشه. 

ولی تعبیر خواب های تخصصی واقعیه.

طلسم واقعیت داره ب دست اهلش البته.  

جن واقعیت داره. 

چشم نظر هم واقعا وجود داره. نه اینکه بعضی ها تا تقی ب توقی میخوره میگن نظز گیر شدیم این دسته ادما افراطین اماخب چشم نظر حقیقت داره. 

ضمن اینکه شما عقاید خودتو داری  دیگرانم همینطور 

قرار نیست همه مثل شما عقیده داشته باشن 

من خودم میگم یه سری چیزا خرافات هست و باور ندارم یکیش حس ششم    ف       ا  ل قهوه  و...

اما اما چیزی ک منطق و عقلم قبولش می کنه و طبق تجربه رو خرافات نمیدونم. موفق باشی.