2777
2789

من خودم دلم میخواد ی برج چند طبقه خفن داشته باشم تو ۱۰سال اینده

ی طبقه ام طلاهای مینیمال با برند خودم

ی طبقه اش لباس عروس

ی طبقه اش مزون لباس

ی طبقه اس سالن زیباییی خفنننن 

ی طبقه اش کافی شاپ خفن برای دختر پسرا

ی طبقه اش ی باشگاه خفن باشه

همیشه اروزم بوده

از ۹/۱۰سالگی

و تا لحظه ای ک زنده ام براش تلاش میکنم

البته خیلی خلاصه گفتم کاری میخوام بکنم خیلی خفنه😍

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی آرزوهات سخت نیست 

پول هم لینقدمهم نیست ها

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

من دلم پیشرفت و پول میخاد حالا تو هرکاری باشه حتی شده قاچاق😂 

فقطططط کاری که میلیاردی پول بده 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

بلند پروازی البته خیلی خوبه این ویژگیت 

و ممکن هست بهش برسی 

.

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من همیشه آرزوهام جوری بوده رسیدن بهشون محال نباشه اینی که تو میگی محاله مگر قاچاق کنی یا پدر بشدت ثروتمندی داشته باشی فعلا هدف بزرگم اینکه بشم ۶۸ کیلو ۵ کیلو کم کنم😂 به ۷۰ در صد خواسته های مادیم رسیدم ۳۰ درصد هم یه ماشین شاسی بلند که اونم ایشالا ۴ سال دیگه اگه زنده موندم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چرا دروغ بگم ۷۰درصد پول اما خیلی اینکارو دوست دارممم

انشالله 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
من همیشه آرزوهام جوری بوده رسیدن بهشون محال نباشه اینی که تو میگی محاله مگر قاچاق کنی یا پدر بشدت ثر ...

ولی من با پول حلال و بدون کمک از کسی  و با تلاش زیااااد البته سعی میکنم که بشه 

وگرنه پول باد اورده ارو ک باد میبره پولی ام ک با قاچاقو این حرفا باشه همون نباشه خیلی بهتره

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...