palara مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 597 عنوان برای آزمایش بارداری باید ناشتا باشم 61 بازدید | 11 پست خانوما بیبی چکم حاله انداخته منم شکمم بزرگ شده و متاسفانه عقب انداختم الان برم آزمایش بدم عب داره؟یا فردا باید ناشتا باشم 1403/06/29 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20135 عزیز دلم مبارکت باشه انشالله به خوبی و خوشی شنیدم که برای آزمایش بارداری لزومی نداره که حتماً باید ناشتا باشی همینجوری هم میتونی بری بدی سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
یه_عدد_آدمیزاد عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2755 ناشتا نمیخواد، هر وقتی میتونی بری جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
مامان_دختر_بهشتی عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2011 عکس بی بی چک می دی؟ من عاشق، بیبی چک مثبت م آزمایش بارداری ناشتایی نمی خواد خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
palara مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 597 عزیز دلم مبارکت باشه انشالله به خوبی و خوشی شنیدم که برای آزمایش بارداری لزومی نداره که حتماً باید ن ... فدات شمنمیدونم خوشحال باشم یا ناراحتمن ۴ ماه دیگه مونده تا عروسیم متاسفانهاز یک طرف دکتر بهم گفته بود امکان بارداریم کمهچیکار کنم نمیدونم نگه دارم یا نهخودمم عاشق بچه ام
palara مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 597 عکس بی بی چک می دی؟ من عاشق، بیبی چک مثبت م آزمایش بارداری ناشتایی نمی خواد انداختم😐چرا عاشقشی
palara مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 597 ربطی نداره عزیزم می تونی الان بدی باشه ناهار بخورم میرم با همسرم
مامان_دختر_بهشتی عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 2011 انداختم😐چرا عاشقشی خیلی خوشم میاد دلیل خاصی ندارهببین گلم اگه رابطه محافظت نشده داشتی و دکتر گفته امکان بارداریت کمه احتمال اینکه باردار بشی زیاده نگهش دار گلم تا چهار ماه اگه خودت لاغر باشی شکمت بالا نمیاد نیاز نیست به کسی بگین بعد عروسی هم دیگه هر وقت نی نی گل تشریف آورد 😍 خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
palara مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 597 خیلی خوشم میاد دلیل خاصی ندارهببین گلم اگه رابطه محافظت نشده داشتی و دکتر گفته امکان بارداریت کمه اح ... اره بابا خیلی لاغرم همش ۴۷کیلوامباشه دعا کن فقط الان میرم
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20135 فدات شمنمیدونم خوشحال باشم یا ناراحتمن ۴ ماه دیگه مونده تا عروسیم متاسفانهاز یک طرف دکتر بهم گفته بو ... خب داره میگه مامان و بابا زودتر بگیرین عروسیتون رو تا بریم سره خونه زندگیمون😂😍مهرماه بگیر عروسیتو ب حرف هیچ کسم گوش نده اگه سرزنشت کنن سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂