2777
2789

اول اینکه برا سلامتیم دعا کنید توحید براتون میخونم

مشکلم اینه چند تا غده تو گردنمه نزدیک ۶ هفته رشد نداره دکتر رفتم گفته ریزن طحالم بزرگ نیستن  واسم آزمایش نوشته انجام بدم ولی خانوادم اعتنایی ندارن منو نمیبرن آزمایشگاه تنها هم نمیزارن برم خیلی تو تنگنام حالم بده حتی اگر مریضی سختی نباشه دارم عذاب میشم خیلی حالم بده توروخدا دعا کنید برام جز خدا الان کسیو ندارم انگار فشار قبر رومه 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتری شما؟یادته یک ماه پیش چقدر داغون بودی؟میگفتی مریضی خطرناکه؟فعلا که چیزی نیس خداروشکر ....انشالا خوب میشی..خانوادت چرا نمیبرند؟مگه بچه شون نیستی

آدم های حسود حرف درمیارن...آدم های احمق پخش می‌کنن...نفهم ها باور....اغلب حرف های پشت سرمان حرف نیست عقده ست....🙂

خدا شفا بده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج 🥀

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
ان شاالله که چیزیت نیست و خوب میشیغدد لنفاوی گردنت هستن

بله میترسم سر...طان باشه ولی شنیدم امکان داره از آبله مرغون اینا بزرگ بمونن همیشه ولی خب نمیتونم خودمو آروم کنم 

عزیزم بهتری شما؟یادته یک ماه پیش چقدر داغون بودی؟میگفتی مریضی خطرناکه؟فعلا که چیزی نیس خداروشکر .... ...

نه اینکه بد باشن مثلا کمرم قوز داره کلی دکتر بردن خرج کردن ولی فکر میکنن نباید پی این چیزارو گرفت بیماری به وجو میاد خودم میخوام پول بدم اونا معتقدن نباید دنبالش بود 

نه بهتر نیستم مشکل هنوز مونده کل نی نی سایت منو میشناسن انبد گفتم دعا کنید 

بله میترسم سر...طان باشه ولی شنیدم امکان داره از آبله مرغون اینا بزرگ بمونن همیشه ولی خب نمیتونم خود ...

نترس عزیزم خیلی ها اینطور میشن همه که سرطانی نیستن

برو دکتر ان شاالله خوب میشی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭