2777
2789
عنوان

من یک اشتباهی کردم موقع عصبانیت فحش دادم جلوی بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 18 پست
خیلی واضح بهش بگو کار بدی کردی و پشیمانی،خودت رو جلوی بچه جریمه کن و بگو ایشون اگر تکرار کرد هم از چ ...

چه جالب واقعا 

ممنونم از کمکتون 

خیلییی عالی بود

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بره مهدکودک آبروم می‌ره زشتهدوست دارم بچه هامو همه بخاطر ادب و شخصیتشو دوست داشته باشن اما آنقدر ...

اشکال نداره گلم بگو مامان کار اشتباهی کرده شماهم دیگه نگین وگرنه قهر میکنی باهاشون

واقعا انقد مسئله بزرگ و غیر قابل حلی نیست که اینجوری به خودت استرس میدی استرس رو از تو پیامات واضح حس میکنم

اشکال نداره گلم بگو مامان کار اشتباهی کرده شماهم دیگه نگین وگرنه قهر میکنی باهاشونواقعا انقد مسئله ب ...

اره من خیلی استرسی و عصبی شدم نزدیک ۱ ساله نه کنترل رو خشمم دارم نه استرسم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩