2777
2789

مثل بیشعور و احمق و بی شرف

کارم خیلی زشته میدونم

الان چجوری کاری کنم پسرم از زبونش بیوفته این حرف ها؟؟

لطفا قضاوتم نکنین من ۵ سال دوتا بچه رو بزرگ کردم شیر ب شیر بدون کمک و هیچ فضای 

و الان واقعا از لحاظ عصاب هم خودم به شدت آسیب دیده هستم هم بچه هام 

خب سنم خیلی کم بود

تحملم پایینه 

خستم 

الان راه کار بدین چجوری خودمو کنترل کنم

چجوری به پسرم بفهمونم موقع خشم دیگ از این کلمات استفاده نکنه؟

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

الانم که داری فحش میدی آخه

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهانت را ببند

شوخی کردم😂

عیبی نداره ی مدت تکرار نکنی از سرش میفته

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

وقتی خودتون دیگه استفاده نکنید 

و وقتی بچه حرفی زد به هییچچچ عنوان توجه و حساسیت و واکنش نشون ندی که آی زشته آی دیگه نگو و اینها 

کم کم یادش میره 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
الانم که داری فحش میدی آخه

چه فحشی دادم؟

توضیح دادم ک فحش های بلد شده 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

زیاد مانور نده رو این حرفا خودت دیگ این حرفارو نزن بچه هات هم زدن واکنشی نده انگار نشنیدی اگر دعواشون کنی بدتر لج میکنن مخصوصن سن ۳تا ۵سال ک لجبازیشون فقط رفتار خودتو اصلاح کن تا بچه ها اصلاح بشن هنوز کوچیکن تاثیر پذیرن

نمی یوفته منم بچه شیر ب شیر داشتم یبار عصبی بودم داد زدم عوضی اونم برگشت بهم گفت عوضی بعد اون دیگ هیچ فوشی ندادم 😐کلا دهنم بسته شد تازه زبون باز نکرده بود بزور میگفت ماما بابا یا اب ...برام درس عبرتی شد  موقع اعصبانیت میخای چیزی حالیش کنی از کلمات مث پسر یا دختر گلم  یا قشنگم با حرص بگو متوجه اعصبانیتت میشه. من این مسیرو در پیش گرفتم و خوبه شکر 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

خیلی واضح بهش بگو کار بدی کردی و پشیمانی،خودت رو جلوی بچه جریمه کن و بگو ایشون اگر تکرار کرد هم از چیزی که دوست داره محروم میشه

از این به بعد هم اگر یهو خشمگین شدی یه کلمه با بار مثبت یا خنثی بگو دلت خنک بشه من سالهای زیادی فحشم به بچه ها قسطنطنیه و یومورتا( به ترکی میشه تخم مرغ) و بیوتیفول بود

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
خوب کردی🤭فقط یاد بده به بزرگترش نگه

نه بره مهدکودک آبروم می‌ره زشته

دوست دارم بچه هامو همه بخاطر ادب و شخصیتشو دوست داشته باشن اما آنقدر خسته ام ک نمیتونم خودمو کنترل کنم

2810