2777
2789
عنوان

وقتی میگن قرائت و رکوع

177 بازدید | 30 پست

سلام وقتی میگن فقط در هنگام قرائت و رکوع میشه اقتدا کرد منطورش همون قرائت ذکر رکوع هست؟؟چون قرائت کلی باشه که همه جای نماز قرائت میکنیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمانی که داره حمد و سوره و میخونه میتونی اقتدا کنی

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
منظور قبل از رکوع هست.در زمان خوندن حمد و سوره در رکعت اول و دوم و تسبیحات اربعه رکعت سوم و چهارم

خیلیی ممنوون که گفتینن

یعنی در کل هنگام قیام که قرائت میشه درسته؟

بعد باید تشهد اول رو نیم خیز بشینیم تشهد اخر رو لازم نیست نه؟سلامم نباید بخونیم و بعدش رکعت های باقیمانده خودمونو بخونیم

خیلیی ممنوون که گفتیننیعنی در کل هنگام قیام که قرائت میشه درسته؟بعد باید تشهد اول رو نیم خیز بشینیم ...

عزیزم بستگی داره کجای نماز برسی.

اگر رکعت دوم رسیدی و اقتدا کردی زمانی که به خوندن تشهد رسیدی اونا تشهد میخونن ولی شما چون رکعت اول نمازت هست نیم خیز می مونی و نباید تشهد بخونی.و بعد با اونا بلند میشی و ادامه نمازتو میخونی.

رکعت چهارم هم باز به همون حالت اقتدا میکنی(البته در حالت قرائت و رکوع فقط میتونی اقتدا کنی) بعد که به تشهد رسیدی نیم خیز می مونی که امام جماعت تشهد و سلام رو بخونه و شما بعدش بلند میشی و ادامه نماز رو به صورت فرادی میخونی

عزیزم بستگی داره کجای نماز برسی.اگر رکعت دوم رسیدی و اقتدا کردی زمانی که به خوندن تشهد رسیدی اونا تش ...

در کل اگه زمان تشهد خوندن من نباشه ولی امام جماعت تشهد بخونه باید نیم خیز بشینم تشهدم کنارش بخونم درسته؟

مثلا اگه من رکعت اول به سجده امام رسیدم باید منتظر بمونم تا امام بایسته سریع نیت و تکبیره الاحرام بگم و امام حمد و سوره بخونم درسته؟

در کل اگه زمان تشهد خوندن من نباشه ولی امام جماعت تشهد بخونه باید نیم خیز بشینم تشهدم کنارش بخونم در ...

عزیرم نه دیگه وقتی نیم خیز میشی تشهدم نمیخونی.

چون اونجا شما توی رکعتی نیستی که تشهد بخونی.

بله عزیزم کلا اگه بعد از رکوع برسی باید منتظر بمونی امام جماعت بلند شه بعد نیت کنی و اقتدا کنی