2777
2789
عنوان

بچه دار شدم همه چی بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 21 پست

تا دوساله بشه وضع همینه 

تازه من روز تولد یکسالگی دخترم بیبی چکم مثبت شد نگم برات که چقدر سختی کشیدم با شکم سزارین اطرافیان هزار بار اشکمو دراوردن دخترم هم یه بار لگد زد به شکمم شانس اوردم بخیه هام باز نشد 

مادرشوهرم حتی یه روز بچه هامو نگه نداشت واسه همین همیشه تو خونه ام 

ولی به هرکی میرسه همش میناله که عروسم هیچجا نمیاد

الان دوسالونیمه و یه ساله هستن با یادآوریش اشک تو چشمام جمع میشه ولی هیچکدومشون رو حلال نمیکنم برای حرفاشون هیچوقت

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

پسر منم یکسال و سه ماهشه صبحا گاهی قبل اینکه باباش بره سر کار میزارمش میرم باشگاه کلی لاغر شدم حالم ...

دقیقا منم ازالان میگم به امید خدا وروجکام دنیا بیان میسپارم به مامانم هم به کارام میرسم هم به شغل و ورزشم ببین خیلی سخته ها تابخای دوباره به روال قبل خودت اما باورژن جدید مادر شدن یرگردی واقعا اذیت میشی مسئولیت جدید تجربه جدید همسر بچه ها خانواده زندگی خودت روحیت جسمت همه روباید مدیریت کنی و یه مدت بخودت سخت. بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه داری دیگه همینه سخته سختی خودشو خیلی داره 

ولی خب شما خودتم باید همت کنی تلاشتو کنی شما اعتماد به نفس نداری انگیزه هیچ نداری باید به خودت برسی خب برنامه ریزی کن خیلیااا شرایط شمارو دارن ولی خب اولویت باید خودت باشی باید حتما برنامه ریزی کنی 

منم شهر غریبم دوتا هم بچه کوچک دارم پسر هستن به شدت شیطون سه سال و نیم و ۱۶ ماهه 

ولی خب هر روز صبح زود بیدار میشم موهام شونه میکنم به پوستم میرسم کرم و اینا طول روز ارایش ملایم میکنم 

لباس خوب میپوشم عطر و ادکلن و استفاده میکنم یه روز درمیون حموم میرم 

باید خودت عزیزم انگیزه داشتی باشی تا خودت نخایی نمیتونی 

اعتماد به نفست متاسفانه خیلی کم شده دیگه رمق کاری نداری 

تا خودت نخایی نمیشه 

من به همسرم گفتم اینجا کسی رو ندارم  باید ماهی یبار بچه ها رو دو ساعت بگیری من برم آرایشگاه اصلاح و اپیلاسیون 

مثلا الان نهارمو دارم میزارم رو بعد که بزارم رو بیکارم دیگه تا ظهر دیگه بچه ها بازی میکنن منم ماسک صورت میزارم ارایش ملایم میکنم 

خیلیا الان صبحونه میخورن 

من ظرفامو شستم خونه رو جمع کردم 

فقط اتاق بچهوها بهم ریخته هست 

فقط باید خودت بخایی من که چندساله دارم تجربه میکنم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
دقیقا منم ازالان میگم به امید خدا وروجکام دنیا بیان میسپارم به مامانم هم به کارام میرسم هم به شغل و ...

حقیقتا نمیخام بترسونمت ولی بچه خیلی سخته برگردم دیرتر بچه میارم🤦🏼‍♀️

قبل از اومدنش هزار جور برنامه میریزیم بعد ک میان اینقدر همه چیز قاطی میشه ک هیچکاری نمیتونی بکنی ولی یکسالی ک بگذره کم کم بهتر میشه پسر من شیر نمیخوره یا تو خواب یا با گوشی و کلی سرگرمی باید بهش شیر بدم هر جا میرم پدرم در میاد یا کوچیک تر بود نیمساعت تو ماشین بود گریه میکرد با هیچی آروم نمیشد تا میرفتیم خونه 😒

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
حقیقتا نمیخام بترسونمت ولی بچه خیلی سخته برگردم دیرتر بچه میارم🤦🏼‍♀️قبل از اومدنش هزار جور برنامه ...

انشالله که صبور باشن 

مامانم چون استراحت مطلقم 6ماه پیشم گفت تا بچه ها درشت شن پیشت میمونم انشالله این چندماهم به خیر وخوشی بگذره سلامت به دنیا بیان بغل بگیرمشون  ، باید مدیریت کنم به امید خدا شغلم باشگاهم حالم روحیم امیدوارم ازپسش بربیام وبقول گفتنی باید ببینم خلق وخو اخلاقیات وروجکا چطوره 

انشالله که صبور باشن مامانم چون استراحت مطلقم 6ماه پیشم گفت تا بچه ها درشت شن پیشت میمونم انشالله ای ...

مبارک باشه عزیزم انشالله بسلامت بغل بگیری 

همین ک مادرت هست خیلی خوبه منم جایی ک مامانم هست فقط میرم چون خیلی کمکه 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات