2777
2789
عنوان

مشکلم با مامانم

128 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

یه سوال داشتم ازتون

مامان من خانه داره و دخترم خیلی عاشق مامانمه یعنی وقتی جایی مامانم هست اصلا سمت من نمیاد و حتی نمی‌ذاره یه دقیقه بشینم پیشش نه از دست من نهار میخوره نه می‌ذاره بخوابونمش

این رفتاراش هم دلیلش اینه که مامانم از اول همیشه به حرفش گوش داده و هیچ وقت نه نگفته بهش و وقتی هم من خواستم چیزی به دخترم بگم مامانم زود تر از دخترم جواب داده و ازش دفاع کرده

من این رفتارارو دوست ندارم اینکه منو جلو دخترم خراب می‌کنه و خودش خوب جلوه میکنه

ولی از طرفی هم دخترم عاشقه و واقعا هر روز میگه بریم خونشون 

سر از پوشک گرفتنش من پنجشنبه شب که بیرون بودیم به مامانم گفته بودم که می‌خوام شروع کنم فرداشم خونه مامانم دعوت بودیم 

دخترم شب گیر داد من می‌خوام برم خونه مامانی و رفت اونجا صبح مامانم گفت من دیگه پوشک نبستم براش 

منم با اینکه دوست داشتم تو خونه خودمون شروع کنم چیزی نگفتم دخترم روز اول ٢ بار خطا داشت و خیلی ناراحت شد از اینکه جیش کرد تو خودش مامانم سر خود دوباره پوشکشو بست 

سر نهارم دخترم نهار نخورد گفتم باشه نخور پس هله هوله نباید بخوری هر وقت گشنه آن شد مهارت و بخور 

نیم ساعت بعد دیدم مامانم داره بهش میوه و شکلات میده 

من خیلی ناراحت شدم احساس کردم که اصلا انگار من مهم نیستم اونجا چیزی نگفتم

فرداش تلفنی به مامانم گفتم  که نباید میبستیش دیگه

وقتی باز میشه بچه اگه باز بیندیش گیج میشه

مامانم گفت میخواستی بچه تو نندازی سر من

گفتم خب تو که می‌دونی این اصلا سمت من نمیاد وقتی تو هستی چیکار کنم گفت دیگه اینجا نذارش پس منم برنامه های خودمو دارم

گفتم مگه اصلا من چقدر این کارو میکنم

شاید ٢ هفته یکبار بذارمش اونجا برم دکتر 

گفت دیگه نکن وقتی ایراد میگیری از من

من خیلی بهم برخورد 

الآنم فردا تولد داداشم اونجا دعوتیم می‌دونم باز دخترم میچسبه مامانم

منم دوست ندارم اینجوری شه

چیکار کنم

شماها بچه هاتون و پیش ماماناتون نمیذارین؟

من مامانم یه ساعت راهه نذاشتم تا حالا همیشه خودمم هستم وابسته اونطوری نیست ولی ذوق میکنه بریم. کارایی که میخوای انجام بدی رو نباید به کسی بگی. من مامانم نفهمید کی از شیر گرفتم کی از پوشک گرفتم و... تو مادرشی و اونطور که میدونی درسته و بهتر برا بچت انجام میدی اونا شاید تفکرات قدیمی داشته باشن... تو خونه خودت شروع کن و یه مدت جایی نرین تا کامل اوکی شه

همین برنامه من با مادرم داشتم 

بچه اولم خیلی وابسته بود 

مامانم هم فقط دوستی خاله خرسه

که خودش عزیز بشه برای بچه

باج میداد به بچه که سمتش بیاد

راهش فقط دور کردن تدریجی بچه ست

سرگرم کردن بچه تو خونه یا گذاشتن مهد که بهونه جایی رفتن نگیره و حوصله اش تو خونه سر نره

مرز گذاری محکم با مادرتون که تجربه من این بود بدتر مامانم لج میکرد😩

بدون که به مرور درست میشه و همیشگی نیس

یکم راحت تر بگیر زندگی و بچه داریو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر میاد زیاد میری و خیلی بیشتر از دو هفته یکباره.

برای دو هفته یکبار بچه اینقدر وابسته به مادربزرگ نمیشه.

اگر واقعا واقعا تربیت دخترت برات مهمه کمتر برو تا اختیار دست خودت باشه.

نمیشه هم زیاد بری و هم اینکه بگی بذارید اختیار تربیت دست خودم باشه.بالاخره راه دخالت باز میشه.

به نظر میاد زیاد میری و خیلی بیشتر از دو هفته یکباره.برای دو هفته یکبار بچه اینقدر وابسته به مادربزر ...

خودمون همه چی مثلا هفته ای یکبار شام میریم ولی اینکه دخترمو بخوام بذارم پیشش خودم برم بیرون واقعا ٢ هفته یکبار وقت دکترمه

این وابستگی هم برای الان نیست از نوزادیش همینجوری بود 

همین برنامه من با مادرم داشتم بچه اولم خیلی وابسته بود مامانم هم فقط دوستی خاله خرسهکه خودش عزیز بشه ...

مامان منم همین دوستی خاله خرسه است دقیقا 

و میاد کارایی و می‌کنه که گفتم نکن 

بهشم که حرف میزنم دعوام میکنه