2777
2789
عنوان

مدرسه غیر انتفاعی خوبه برای بچه کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 42 پست
بستگی به منطقه داره بعدم سوال کنید معلم پایه اول تازه کار آموزشش به چه صورت این خیلی مهم ،پایه خیلی ...

ممیمیدونم مدارس دولتی معلما حرفه ای تر اموزشِ دیدن اما فقط بحث سیروس و شپش و افغانیها واقعا نمیشه

خب اونی که پولداره چه نیازی داره بفهمه فقیر تر یا غنی تر از خودشم هست ؟فقط پولشو دارن چرا نباید از ا ...

معذرت میخوام ولی تربیت فرزند با شعور خیلی مهم تر از لذت بردن از امکاناته 

این بچه چهار روز دیگه بالاخره وارد اجتماع میشه تو اجتماع که همه غنی نیستن اونوقت آدم هم ضربه میخوره هم ضربه میبینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممیمیدونم مدارس دولتی معلما حرفه ای تر اموزشِ دیدن اما فقط بحث سیروس و شپش و افغانیها واقعا نمیشه

نمبدونم والا ولی پسر جاری من هرروز از همکلاسی‌هاش و معلمش کتک میخورد پارسال تو مدرسه دولتی 

البته جای خوبی ثبت نامش نکرده بودن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
معذرت میخوام ولی تربیت فرزند با شعور خیلی مهم تر از لذت بردن از امکاناته این بچه چهار روز دیگه بالاخ ...

تربیت بحثش جداست ولی اونی که پولداره باید از پولش استفاده کنه  و بچه اش جای خوبی درس بخونه 

مدرسه جایی هست که بچه متوجه کلی تروما و آسیب میشه که بعضیاش غیرقابل جبرانه

پس وظیفه ی والدین اینه که جای خوبی ثبت نامش کنن تا این تروماها به حداقل برسه 

نمبدونم والا ولی پسر جاری من هرروز از همکلاسی‌هاش و معلمش کتک میخورد پارسال تو مدرسه دولتی البته جای ...

اره بچه های بی ادب با خانواده متلاشی بیشتر هستن مثلا یکی میگفت فیلم پ.و.رو.ن تو مدرسه ب پسرش نشون دادن .واقعا مدرسه مهمه

بهداشت اتباع خیلی مهم خداروشکر شهرما اصلا حق ورود ندارن ،درمورد آموزش بهتر پرس وجو کنی تومدارس دولتی هم معلم هایی که حرفه ای نیستن یا تازه کارن زیاد 

اره بچه های بی ادب با خانواده متلاشی بیشتر هستن مثلا یکی میگفت فیلم پ.و.رو.ن تو مدرسه ب پسرش نشون دا ...

بله مدرسه خیلی خیلی مهمه 

یعنی هرچقدر تو خونه باادب بارش بیاری ولی مدرسه خوب نباشه همه زحماتت هدر می‌ره 

تربیت بحثش جداست ولی اونی که پولداره باید از پولش استفاده کنه و بچه اش جای خوبی درس بخونه مدرسه جای ...

ااراره به نظر من ادم باید برای بچه هر جور شده جور کنه ببخشید تایپ گوشیم خراب شده

بله مدرسه خیلی خیلی مهمه یعنی هرچقدر تو خونه باادب بارش بیاری ولی مدرسه خوب نباشه همه زحماتت هدر می‌ ...

ممنمنی ک ب خاطر بچه هام ماهواره رو هم جمع کردم بلوغ زود رس نگیرم خدا خودش کمکمون کنه

ااراره به نظر من ادم باید برای بچه هر جور شده جور کنه ببخشید تایپ گوشیم خراب شده

دقیقا 

آدم یا بچه نیاره یا شده از خودش بزنه ولی جای خوب ثبت نامش کنه 

ممنمنی ک ب خاطر بچه هام ماهواره رو هم جمع کردم بلوغ زود رس نگیرم خدا خودش کمکمون کنه

الان کجا ثبت نامش کردی ؟

بستگی به منطقه هم داره 

خب مدارس دولتی مناطق بالاشهر شعور و فرهنگ بچه ها بیشتره و مشکلات هم کمتر 

ااراره همسرم میگه سالی یک وام شده جور کنه ادم ادم بخواد میشه

نیاز به وام هم نیست 

قسطی هم قبول میکنن ،

خواهرزاده ام هفتمه و کلا غیرانتفاعی خونده،اصلا ادب و شعورش زبانزد فامیله 

الان کجا ثبت نامش کردی ؟بستگی به منطقه هم داره خب مدارس دولتی مناطق بالاشهر شعور و فرهنگ بچه ها بیشت ...

ممنمنطقه امون زیاد پایین نیست. اما متاسفانه تو هر کلاس حداقل یکدانه نخاله هست کل کلاس رو ب گند بکشه

2810