blue_ssss مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4028 عنوان ی سوال دارم قیافه برا آقایون چه قد مهمه 125 بازدید | 11 پست از تحصیلات و ادب و پول بالاتره یعنیمن اندام خوبی هم دارم فقط،قیافه ندارم اینم بگم فوق العاده آدم عشقولانه ای هستم و مصلا با کسی ک مجازی بودم اونا،عاشق من بودن تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب 1403/06/29 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکی_یدونه_ عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1947 قیافه خوبی نداشته باشی اصلا نگاهت نمیکنن که بخوان ذاتت رو ببینن نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
zatoon_gallery عضویت: 1401/04/06 تعداد پست: 8512 بنظرم خیلی مهمه چون اولین چیزی ک میبینی قیافه اس دیگ حالا چ برای خانما چ اقایون
اعصاب_ندارم_ عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1312 آره ولی عاشق که بشی قیافه و اینا مهم نیست کلثوم اکبری هستمه. ساکن ساری مره جنون دست اداهه مه دست نیه.سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بیه ندومبه.
جانفزا عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 374 از نون شب براشون مهم تره اما عزیزم کسی ک برا زندگی بخوادت و عاشقت بشه .عاشق وجودت میشه ن عاشق قیافت اینو بدون خوشکلا هیچوقت شانس ندارن تو ازدواج نمیدونم چرا عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃
blue_ssss مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4028 قیافه خوبی نداشته باشی اصلا نگاهت نمیکنن که بخوان ذاتت رو ببینن اخه بعضی ها رو دیدی زشتن چطورازدواج میکننیعنی من تا آخر عمر مجرد میمونم تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
یکی_یدونه_ عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1947 اخه بعضی ها رو دیدی زشتن چطورازدواج میکننیعنی من تا آخر عمر مجرد میمونم نه توهم یکی پیدا میشه که به چشمش قشنگ باشی بعدم دیگه پول داری تهش میری عمل میکنی اگه دوست داشته باشی نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
blue_ssss مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 4028 نه توهم یکی پیدا میشه که به چشمش قشنگ باشی بعدم دیگه پول داری تهش میری عمل میکنی اگه دوست داشته باشی ن نمیخوام عمل کنم تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
یکی_یدونه_ عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 1947 ن نمیخوام عمل کنم شاید به نظر خودت زشتی نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
khanzadeham عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 316 ازمهم بودن ک مهم هستش تاحدودی ولی خب بعضیاهستن جزءاولویت های اصلیشون نی قیافه.مثلا دوست خودم تیپ وهیکلش و شغلش خوبه ها.چندوقت پیشا ی دخترگرفت ک الحاظ ظاهری اصلا درحددوستم نی قیافش خیلی....حالا ولی خب شاغله ومدرک ارشدداره. کلی هم غرغرو