2777
2789
عنوان

عکس بینی عملی بعد از ده روز بیایید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
من ی چسب U میزنم‌پایینش و چسب های ۲ سانتی از بالا تا پایین بینی اوکیه؟

نه اینی که من میگم یو مانند نیست چسب رو تو اون حالت دو تیکه میکنن میزنن بغل رو 

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
یه تیکه چسب سمت چپ از بالا یه تیکه سمت راست بعد سر بینی که رسیدی سعی کن باهاش بینیتو لیفت کنی سمت با ...

اره چسب یو رو میزنم یعنی محکمتر بزنم؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی هزینه ش چقدر شدکدوم شهرو اسم دکتر چیه؟؟

اصفهان

دکتر شفیعیان

هزینه ۴۰حدودا

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
نه اینی که من میگم یو مانند نیست چسب رو تو اون حالت دو تیکه میکنن میزنن بغل رو

تز وسط دوتا کنیم بعد این طرف و اونور دماغ بزنیم بعد از بالانزدیک ابرو چسب هارو ۴ سانت جدا کنیم و ب سمت بالا لیفت کنیم تا نوک بینی ادامه بدیم ؟

تز وسط دوتا کنیم بعد این طرف و اونور دماغ بزنیم بعد از بالانزدیک ابرو چسب هارو ۴ سانت جدا کنیم و ب س ...

تصویری باید بگم اینجوری نمیشه😂اون نوک بینی که از پایین چسب میخوره اونجارو میگم حالت تیز مانند کن فشار بده

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه