2777
2789

ده روزه عمل کردم فرم نیمه فانتزی

از روب روک هنوز خیلییی ورم داره ونیاز ب نظر سنجی نیس فعلا

ولی از نیم رخ ورمش کمتره عکسشو میذارم

بگید خوب شده یانه؟؟؟

واینکه قوس پیدا میکنه بعدا؟؟؟؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قوسش بستگی به چسب زدنت هم داره

طبق روش دکترم چسب میزنم 

چ جوری باید بزنم؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

چرا من قوس دماغ دوس ندارم؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

باید چطور چسب بزنیم ک قوسش شدید شه

چسب رو دو تیکه از بغل بزن بعد از بالا اول بچسبون به سر بینی که رسیدی تا میتونی چسب هارو بهم نزدیک کن 

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
چرا من قوس دماغ دوس ندارم؟

اخه من بینی خودم ایراد آنچنانی نداشت برا قوس بیشتر عمل کردم 

طبق روش دکترم چسب میزنم چ جوری باید بزنم؟

یه تیکه چسب سمت چپ از بالا یه تیکه سمت راست بعد سر بینی که رسیدی سعی کن باهاش بینیتو لیفت کنی سمت بالا 

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
2810