2777
2789

از منفی شدن بی بی چک میترسم

اقدام‌نبودما 

ولی روش جلوگیری طبیعی هست

۱۴ روز هم از پریودیم عقب افتاده 

هیچ علامی هم نداشتم 

تا امروز که حس میکنم حالت تهوع دارم نمیدونم توهم زدم یا واقعیه 

دست میزنم حس میکنم دلم سفت شده

میشه یه چیزی بگید که زود تر بی بی چک بزنم🥲

شده اینجوری شده باشید بعد مثبت بشه؟

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید بزنی که بدونی مسئلت چی هست نگران چی هستی اگر واقعا بچه دوست داری حتی اگر منفی بشه هم ماه های دیگه اقدام میکنی بالاخره میشه.اگر بارداری چه بهتر نباشی هم باید بدونی که پیگیری بکنی ببینی مشکل چیه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

دقیقا همینطوری بودم با جلوگیری طبیعی با ۱۵ روز عقب افتادن به صورت شانسی بی بی زدم مثبت شد الان دخملم ۷ ماهه هست دو ماه دیگه بغلمه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
دقیقا همینطوری بودم با جلوگیری طبیعی با ۱۵ روز عقب افتادن به صورت شانسی بی بی زدم مثبت شد الان دخملم ...

چه حس خوبی گرفتممممم🥲🥲🥲

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑