2777
2789
عنوان

پیشنهاد دادن از طرف دختر بده‌

313 بازدید | 53 پست

؟ احساس میکنم طرف باید پیشنهاد بده ن من 

اینم بگم طرف همسایه خالمه و صاحب خونن و من  فقط یبار دیدمش و منو دیده ولی مامان باباشو چنبار دیدم سلام اینا کردم باهاشون ولی الان دلم میخاد به پسرشون پیشنهاد بدم ولی میگم شاید کار خوبی نباشه من بگم خودش بخاد میاد میگه نه؟؟؟ شمارشو از گوشی شوهرخالم برداشتم دلم میخاد تو اس ام اس بهش پیشنهاد بدم🤭ولی نمیدونم 

نظرتون چیه؟ همرو میخونم 💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه بد نیست 

اما این یکم اشنا هست 

ریسکش بالا 

صبر کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

به هیییییچ عنوان پیشنهاد از طرف دختر نباید مطرح بشه دنبال یه واسطه امین و کاربلد بگردین دیروز داشتم فیلم صحبتهای دکتر عزیزی رو راجع به خواستگاری دختر از پسر میدیدم نظرشون این بود.