خواهرم باردار بود ۴ ماهه. متاسفانه تشخیص سندرم داون دادن😔 اصلا ن تو خانواده سابقشو داریم نه سن خواهدم بالاس دوتا خواهر زاده دسته گل دارم ماشالله نمیدونم چرا همچین شد!! همههه چیو رعایت میکنن از تغذیه سالم بگیرید تا اصول اعتقادی و... هممون شوکه ایم این چه امتحانی بود آخه! فردا قرار سقط دادن بهش داریم میمیریم ازغصه. آخه اون بچه حقش بود بیاد تو این خونه با خواهر برادرش بازی کنه ازمحبت پدر مادرش بهره ببره نیومده داره میره😭😭😭 براش اسمم انتخاب کرده بودیم. آخ یعنی الان میفهمه ک امشب آخرین شبیه که تو دل مامانشه. خدایا آخه چرا؟؟؟؟؟ نگین نکهش دارین واقعا شدنی نیست ظلم ب هممممه میشه
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب اگه تلفنی پرسیدی خوبهبعضی جاها آدم میخونه خیلی سفت و سخت میگن کلا حرامولی باز من چندجا شنیدم قبل ...
تو اینترنت نوشته فقط درصورت ضرر رساندن ب مادر. اما من تلفنی سوال کردم گفتن قبل دمیدن روح . آخه قانونی ک باشه یعنی شرعی هم هست دیگه.قانون ما مبتنی از اصول اسلامی تصویب میشه امیدوارم گناه نباشه و عواقب نداشته باشه بعدش... کسی که رو کوچک ترین کار های مکروهش هم حساسه چرا باید اینطور امتحان شه؟ با کار گناه کبیره؟ قتل نفس؟
امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم