2777
2789
عنوان

کار امشب دختر من

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
با مشاور حتما صحبت کن

شما میگی نوع صحبتم باهاش خوب بوده

مشاور بره حساستر نمیشه رو این موضوع

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

گوشیتو زیر و رو کن ببین کجا سرچش کرده

اگه فیلتری‌ داری که تبلیغ میاره احتمال تبلیغ فیلتر‌ زشت رو نشون داده

اگه تو اپ فیلم باشه تنظیماتش رو ببین 

قفل برنامه نصب کن 

C᭄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم همش روما و دیانا و لاو و نیکی و مرد عنکبوتی و ....

نمی دونم چیکار کرده ولی اگه مسیله جدی نبوده خیلی شلوغش نکن همون قفل کودکی که بقیه گفتن رو بزار دسترسیش رو به گوشی محدود کن، به سایتی پیدا کن سانسور داشته باشه فقط هم کارتن مناسب سنش ببینه 

نامحسوس انجام بده نفهمه 

من بچه که بودم قبل ازاینکه مدرسه برم ولی یادمه با مادر بزرگم میرفتیم خونه دایی پدرم اونجا دخترش بزرگ ...

نه همیشه پیش خودمه جایی تنهایی نمیفرستمش

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
2805
شما میگی نوع صحبتم باهاش خوب بودهمشاور بره حساستر نمیشه رو این موضوع

من نمی‌دونم عزیزم تجربه هم ندارم 

ولی اینو می‌دونم تو لبه ی تیغ ایستادی  خودت برو مشاور مطرح کن بزار اون راهنماییت کنه چ برخوردی کنی 

این کاربری دست چند نفره 
گوشیتو زیر و رو کن ببین کجا سرچش کردهاگه فیلتری‌ داری که تبلیغ میاره احتملا تبلیغ فیلتر‌ زشت رو نشون ...

من اصلا فیل شکن ندارم اینستا واتساپ تلگرام ندارم فقط روبیکا و ایتا دارم نمیدونم کجا دیده

راستش خیلی ترسیدم

موقع خواب تا خوابش نبرده کامل تنهاش نذار

همیشه کنار من میخوابه چون باباش معمولا شبا نیست و همیشه بعد اون میخوابم 

خیر سرم یعنی همیشه حواسم جمع بوده 

همیشه کنار من میخوابه چون باباش معمولا شبا نیست و همیشه بعد اون میخوابم خیر سرم یعنی همیشه حواسم جمع ...

آروم باش گلم میفهمم مادری نگرانی ولی اونم داره بزرگ میشه نسبت به چیزای مختلف کنجکاو میشه 

صحبتت باهاش خوب بوده مدیریت کن هنوز سنش مناسب نیست برای این چیزا 

بیرونکلاس همسایهفامیلکسی نشونش نداده

معمولا تنها. جایی نمیره دختر عموهاشم بخوان باهاش بازی کنن میگم بیاد خونه خودمون جلو چشممن

فقط کلاس زبان و شنا رو تنها میره

آروم باش گلم میفهمم مادری نگرانی ولی اونم داره بزرگ میشه نسبت به چیزای مختلف کنجکاو میشه صحبتت باهاش ...

بهش بگم اون فیلمو بهم نشون بده؟

حداقل ببینم چی دیده

2810