2777
2789
عنوان

امروز دیدم مادرم برای خانومم که وجود نداره خرید کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2161 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اونا اصل کاریان این کوچیکارو میکفت😂

اگه سکه پارسیان بگیره بعدا میبره گرونتر میفروشه طلا رو میخره ولی کفش نپسندید به کی میخوای بدین 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مى‏آیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)
دلیلم اینه ک از تو ذوق زدن خوشم نمیاد 👍

مشکل خودتونه منم خوشم نمیاد تو ی همچین فضایی بخوام با ی کاربر آقا دهن ب دهن بشم وصلت ازدواج جور کنم سایز کفش بپرسم الان باید بپرم ب شما؟

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2804
آخییاد مامان خودم افتادمواسه عروسهای خیالیش از سفر لباس و دمپایی روفرشی و طلا و چادر عروس و ... میاو ...

عمه من النگو سایز ۱ گرفته بود برای عروس آینده اش

میگفت الا و بلا باید سایز دستش ۱ باشه ظریف و لاغر خلاصه رفت یه دختر پیدا کرد که النگوهارو دستش کرد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
مشکل خودتونه منم خوشم نمیاد تو ی همچین فضایی بخوام با ی کاربر آقا دهن ب دهن بشم وصلت ازدواج جور کنم ...

سگ میپره بلا نسبت شما🤭

میتونید از تاپیک خارج بشید کسی مجبورتون نکرده

سگ میپره بلا نسبت شما🤭میتونید از تاپیک خارج بشید کسی مجبورتون نکرده

اینو ب خودت بگو چرا ب من میگی خوشت نمیاد نخون و رد شوکسی مجبورت نکرده ریپ بزنی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2805
2801