2777
2789
عنوان

بچه های شمال حقیقت داره فکرشم وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 28 پست

حالا اگر همچین موجودی هم بود یه چند شب تحمل کنید  دیگه مدارا کنید باهاش سعی کنید وضعیت رو به خوبی توضیح بدید بگید مجبور شدید بیاید اونجا وگرنه حوصله ی مسافرت هم نداشتید  میپذیره به نظم  

دور از شوخی اونی که اینو تعریف کرده قطعا دشمنی عجیبی با پسرخاله شما داشته یا حسادت یا اینکه میخواسته پاشون رو از شمال ببرونه  

بله کاملا درسته جنگلای اطراف گیلان و رشت و انزلی و ماسوله هم خرس پلنگ و مارهای قول پیگر داره همین فرودگاه رشت چن وقت پیش ی ادم و خورده بود البته گرفتنش بعد الکی گفتن از باغ وحش فرار کرده !کدوم باغ وحش خانم از جنگل اومده بود!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شمالی نیستم اما در سال یکی دوبار میریم تا حالا اتفاقی نیفتاده حتی ما ییلاقات رفتیم که گوشی انتن ن ...

مرسی عزیزم یه ترسی ته دلمه ، کلا خیلی استرسی هستم الان اینو شنیدم وحشت برداشتم

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

چون مسافرین در تعطیلات آلودگی زیادی به بار آوردند 

شایعه درست کردند تا درصدی از مسافرت ها کنسل بشه 

و مسافرین حال حاضر هم زودتر به خونه هاشون برگردند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من تا جایی ک میدونم خود محیط زیست این حیوانات و رها کرده تو طبیعت ماسوله ک رفته بودیم ی پیرمرد روستایی شونه و سینه اش و نشون داد ک جای زخم پلنگ روش بود و گفت چندتا گاو و دریده بعد خودم ی مستند دیدم ک خودشون ول کردن ک مثلا حیاط وحش و حفظ کنن!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

😆من الان شمالم اومدم تفریح خونه مامانم وشمالی ام.اینایی که گفتی واسه فیلم ترسناک خارجیانیست آیا!!!؟ ...

والا گفتم که شنیده ها رو شنیدم عزیزم

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
من گیلانیم .تو جنگل خرس و پلنگ و گرگ داره ولی اینی شما تعریف کردین مال زمان دایناسور هاست .پلنگ زیاد ...

اره منم گفتم خرس و پلنگ اینجا فراوونه یا شغال و گراز وحشی ک از قدیمم زیاد بوده،پلنگم چند قلاده فک میکنم خودشون ازاد کردن تو طبیعت دسه کم روستاییا پلنگ و ک اینجور میگفتن!