2777
2789
عنوان

دخترا به جاریم گاهی حسودیم می شه به نظرتون کاربدیه🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 32 پست
جاری قبلیا همیشه حسودن. خخخ. شوخی میکنم. آخه خودم کوچیکه ام واقعا حسودی میکنن مشخصه

منم همینطور. ۴ تا جاری بزرگتر دارم ۳ تاشون افتضاحن. دوتاشون از اول رو کردن یکیشون تازگیا

خبر ندارن منم دلم خون شده تو این خانواده دهنم سرویس شده

میگه شریکن ولی خب اون وقتی اومده که اوضاع پسرا خوب شده

بله دقیقا وقتی اومد که خونه دارشدیم البته هر کدوم جدا ویدونه شراکتی هم خریدیم تازه ۸ سال هم برادرشوهرم با ما بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همیشه حسادت رو طبیعی می دونم در حد کمش( یعنی چیزی در دیگری ببینی و بگی من دلم می خواد؛ خوب طبیعیه) ولی اگه از یه حدی بگذره نه دیگه طبیعی  نیست. مثلا از خوشی دیگران ناراحت باشیم و سعی در از بین بردن خوشی کسی کردن دیگه مریضیه. که شما در حد نرمال هستی و عیبی نداره

منم همینطور. ۴ تا جاری بزرگتر دارم ۳ تاشون افتضاحن. دوتاشون از اول رو کردن یکیشون تازگیاخبر ندارن من ...

مطمئن باش سختی های عروس بزرگترها بیشتر از تو بوده بهت حسودی می کنند گاهی مثل من کسی حسودیشو نشون نمی ده من سعی می کنم بهش بدی نکنم ولی بعضی ها نمی تونند تحمل کنند

این حسادت نیس گلم حسرته  سختی کشیدی حق داری  ولی اینم بگم ایشونم ممکنه یه سال دیک ن دوسال دیگ مشکلاتی براش پیش بیاد باشوهر باخانواده شوهر همه چیز ب خوبی و خوشی قرار نیس پیش بره همه بالاو پایین داشتیم تو زندگی پس غصه چیزای موقت رو نخور  

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
میگه شریکن ولی خب اون وقتی اومده که اوضاع پسرا خوب شده

خب اگه شریکن ک هیچی ☹️مثلاً من خودم خیلی خیلی سختی کشیدم مادر شوهرم برگشته میگه ب ما ایشالا کار می‌کنی یه ماشین هم برای برادرت می‌خری 🧐من حق دارم حسادت یا دخالت کنم؟ 😂🥲فک کن سختی بکشی پول جمع کنی پس انداز کنی بدبختی بکشی چشتو رو خاسته هات ببندی بعد ک پیشرفت کردی یکی بیاد ب لطف پیشرفتت خوش خوشان راه بندازع

مطمئن باش سختی های عروس بزرگترها بیشتر از تو بوده بهت حسودی می کنند گاهی مثل من کسی حسودیشو نشون نمی ...

به هر حال اونا زن ی مرد دیگه ان و من زن ی مرد دیگه. تنها نقطه مشترکمون پدرشوهر ومادرشوهر و خواهر شوهر که توی سرویس کردن هیچ کدوممون کم نذاشتن. اگه انقدر رو شوهر من نظر داشتن خب زن این پسرشون میشدن نه اون پسرشون! واقعا دلیلی برای حسادت جاری به جاری وجود نداره. این موضوع هیچ رقمه توی ذهن من جا نمیفته

خب اگه شریکن ک هیچی ☹️مثلاً من خودم خیلی خیلی سختی کشیدم مادر شوهرم برگشته میگه ب ما ایشالا کار می‌ک ...

برادرشوهرمو ما دستشو گرفتیم و بالا کشیدیم و بعد شریکش کردیم هشت سال هم پیش ما بود چون نمی تونست خونه اینا اجاره کنه

برادرشوهرمو ما دستشو گرفتیم و بالا کشیدیم و بعد شریکش کردیم هشت سال هم پیش ما بود چون نمی تونست خونه ...

دستتون درد نکنه برادر شوهرت تلاش هم کرده؟ یا از زیر کار در میره ؟ اگر تلاش کرده و کار کرده حقشونه خوشی اللنشون

دستتون درد نکنه برادر شوهرت تلاش هم کرده؟ یا از زیر کار در میره ؟ اگر تلاش کرده و کار کرده حقشونه خو ...

نه بعدا یکم عاقل شد انقدر اذیتمون می کرد چون از اون طرفم مادرشوهرم اینا پرش-می کردند ولی همیشه شوهرم نصف شد باهاش همه چیزو