2777
2789
عنوان

چادریا بیاین

107 بازدید | 5 پست

خانوما رنج سنیتون چقدره 

بعد خودتون انتخاب  کردین 

یا بخاطر خانواده و اینا 

من چند تا از همباشگاهیام چادرین ولی هنوز اینقدری باهاشون رفیق نیستم ک دلیلشو بپرسم 

ولی ذهنم درگیره  بخاطر چادر  یک دلم میگه چادری شم 

یک دلم میگه تحت تاثیرم 

اینم بگم خانوادم اصلا مومن نیستن 

بعد مامانم میگه تو اگر‌میخوای مومن باشی اول نماز بخون بعد تصمیم به چادری شدن بگیر 

بعد اگر کسی بخواد تازه چادری شه ولی هیچی ندونه و کلا شاید تحت تاثیر جو بوده نصیحتتون چیه 

من ۱۷ ساله ام

حجاب عالیه، یه تصمیم درسته، اما اگر جو گیر شدی اینکارو نکن، چون سخته و هرکسی پای حجابش واینمیسته، من واقعا با اون دخترایی که این سختی رو تحمل میکنن افتخار میکنم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم چادریم. و انتخاب چادر کاملا با خودم بوده. ولی به نظرم درست اینه اول واجبات و نماز و..‌ انجام بدین و اول حجاب کامل با روسری و مانتو و.. داشته باشین بعد چادر رو انتخاب کنید

سلام عزیزم خوبی به به چه تصمیم خوبی گرفتی آفرین واقعا

منم چادری ام و اطرافیانم مومن نیستند مثل خودتم ببین عزیز اینکه بخوای چادری بشی زیاد به اینکه نماز نمیخونی ربطی نداره چون هر کدوم در جایگاه خودش اهمیت خودش رو داره و شما می تونی با حجاب بشی و نماز رو هم شروع کنی بخونی🙃❤️

و اینکه این رو بدون چادر و حجاب خیلی خوبه و حجاب که دستور خدا هستش به خاطر خودمون هستش . و هم بدرد آخرت و هم بدرد دنیامون میخوره. و حجاب داشتن خیلی سخت نیست و کم کم بهش عادت میکنی.

اینکه بخوای تا آخر پای حجاب بایستی باید بدونی که چرا حجاب  واجبه  و منظورم اینکه راجب حجاب تو گوگل تحقیق کن فیلم ها و متن های مربوط رو بخون و کتاب ترگل و کتاب ستاره ها چیدنی نیستند رو پیدا کن و بخون

و اینکه همینطور که حجاب رو میخوای درست کنی کم کم سعی کن ایمانت رو هم تقویت کنی یعنی به دستورات دین عمل کن تا ایمانت افزایش پیدا کنه و فردا روزی خدایی نکرده حجاب و چادر و نماز رو کنار نگذاری.... و تحت تاثیر بقیه قرار نگیری.

عزت نفست رو هم تقویت کن. که یه وقت دوباره تحت تاثیر دیگران قرار نگیری و قوی باشی(:  و این رو بدونی که اگه تعداد زیادی یک مسیر رو میروند دلیل بر درست بودن اون مسیر نیست و شجاعت متفاوت بودن رو داشته باشی و پایبند دین و فطرتت باشی(((:

به خودت هم چند وقت یکبار تلنگر بزن و قسمت های زندگی پس از زندگی کتاب شنود کتاب سه دقیقه در قیامت و... بخون که فراموش نکنی  

عاقبت بخیر بشی خانمی🌸