2777
2789
عنوان

حرف شوهرم دلم شکست

266 بازدید | 15 پست

حمام بودم با پسرم قبلش گفته بودم شام نداریم باید تخم مرغ بخوریم چیزی هم نداشتیم مثل برنج گوشت سیب زمینی 

وقتی اومدم بیرون دیدم کباب گرفته که بخوریم آورده بود تو سینی گذاشت من باذوق اومدم جلو گفتم غذاگرفتی گفت آره نشستم خوردم اولاش بودم که پسرم کوبیده بدون سماق میخورد تاباباش یکم ریخت رو کوبیده نخورد بدش میومد ازمزه اش 

گفتم بچه رو از همین سن کم میشه فهمید چی میخواد چی نمیخاد یکهو‌گفت ازبس چیزای بد مزه درست میکنی میدی بهش 

گفتم این چه مدل حرف زدنه 

برای مادربچت جلو‌روش اینجوری میگی گفت خب غذات بدمزه است 

گفتم پس چرا میخوری تا تهش بشقابتم دستت باشه میخوری گفت از مجبوریه 

منم گفتم دیگه غذای منو نخور چون دستپخت من همینه تغییر نمیکنه از همون بیرون بخر 

دیگم نخوردم غذا و بلند شدم رفتم دنبال کارام و محلش نمی‌دم الآنم سوال پرسید سیم کارتم کجایه گفتم نمی‌دونم 

و تو اتاق رو تختم 

دلم شکست 

وقتی غذا درست میکنم نمی‌دونین چجوری میخوره هیچی نمی‌مونه 

سرریز هم می‌ریزه😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه دستپختت ایراد داره بهتر نیست ایرادشو برطرف کنی؟منم واقعا از دستپخت بد بیزارمخوب میگی میخور ...

من شوهرم رو میشناسم اگه کم باشه بد باشه همونجا به روت میاره من شش ساله عروسی کردم واقعا میخوره و سرریز هم میریزه وهیچوقتم نگفته از غذام

ولش کن به حرفش فکر نکن

به بچمون غذا داد الآنم صحبت میکنه ولی نگفت زنم مادربچم نیست صداش بزنم بیاد

یا این حرف نزنم که غرور ش نشکنه حتی اگه بد هست که نیس 

من حلوا درست کردم هی اومد سرریز ریخت هی ریخت 

می‌دونی مثل این میمونه بگم تو عرضه نداری فلان کار کنی

شاید از جای دیگه اعصابش خورد بوده سر شما خالی کرده..بیخیال ضعف نشون نده..وگرنه همیشه همینو میکوبه سر ...

چجوری خوردبود که اومد حمام باما 

یا سرشب سیصد چیزی خریدم براموهام داد

چجوری خوردبود که اومد حمام باما یا سرشب سیصد چیزی خریدم براموهام داد

عزیزم بخدا خیلی سخت میگیری . کافی بود با خنده بگی من غذا بد درست میکنم؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه