2777
2789
عنوان

کیا دختر سه ساله دارن لطفا بیایید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 25 پست

دختر من سه سالگیش بردم قدش ۹۳ وزنش۱۴ بود دکتر گفت قدش زیاد رشد نکرده بردم دکتر ازمایش نوشت ویتامین دی و اهنش شدیدا کم بود دکتر استئوکر داد و ایروفیکس گفت سه ماه بده بعد دوباره بیارش من ۴۰ روز دادم قدش ۲ سانت و نیم رشد کرد دوباره یه شیشه گرفتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیه؟

ببین قبلا مثلا پنیر صبحانه میدادم الان لای نون خرما هم میزارم .میوه رو اغشته به عسل ماست میکنم .سوپ برنج که میپزم بجای آب از شیر .مثلا امروز .همه حبوباتو گذاشتم رو گاز باهم نرم شع بعد کوبیدم چندقاشق از اون سی چهل تا ماکارونی چند قاشق برنج انبر بو ماست هویج انواع سبزی جاتو خرد کردم عسل چند نوع سوپ گذاشتم باهم بپزن ایجوری هر نوع ویتامینی توش هست.

شیر وماست حبوبات قد.

سبزیجات آهن و خون .

برنج مارکونی وزن....

استها آور و شربت مولتی ویتامین خارجی بگیر

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

میشه بیشتر توضیح بدی بچه من دوسالشه لاغره

گفتم عزیزم شبا شیرموز خرما کنجد هم بریز توش .

تخم مرغ آپ بز بکوب تو ماست وسوپ برنج براش .هرچیزی مثلا سیب زمینی آب پز ماکارونی سالا هرررررچی میپزی هم سس هم یکم کره لریز توش 

گفتم عزیزم شبا شیرموز خرما کنجد هم بریز توش .تخم مرغ آپ بز بکوب تو ماست وسوپ برنج براش .هرچیزی مثلا ...

بچم لب به هیچ نوع شیری با هیچ ترکیبی نمیزنه ماستم ک اصلا

لبنیات اصلا نمیخوره 🥲

سوپ شیر حالا ب هرجهت .. ماست رو چکنم

نمیتونی با برنج قاطیش کنی خیار رنده کنی توش تزیینش کنی ...نمی دونم خودت بشین فکر کن ببین چی به رهنت میرسه از همین فردا طریق غذاشو تغیر بده .

روز یک قاشق عسل یک عدد تخم مرغ اگه تونستی سه عدد زردی تخم مرغ.

روزی یک عدد سیب زمینی آب پز با کره .

عصر ماکارونی .

شب شیر موز 

مثلا تنقلات بزار جلو آینه 

تو کمدش کع پیدا کنه خودش بخوره همه تنقلات آسیاب کن براش سوپ که درست کردی تو بشقاب مخصوصش چند قاشق بریز توش همش بزن