چترآبی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 366 عنوان کتاب خوب میخوام لطفا معرفی کنید 72 بازدید | 14 پست لطفا ی کتاب خوب معرفی کنید باحال باشه 1403/06/28 | 19:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aymahadis عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2556 من دارم اخگری در خاکستر رو میخونم خیلی دوستش دارم .. نیکی کن و خوش باش به آرامش وجدان ، بگذار بگویند فلانی بدِ دنیاست🤌🏻 !
sweet_and_cute عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 3206 میتوانی گاهی استراحت کنی من پیش از تو میخواهم بمیرم اما دوست دارم دوکبوکی بخورم محدودیت صفرحضور در وضعیت صفر چند روز ابری ماندا معینیقلعه حیوانات ایستاده در ۲۴سالگی
efsjagar عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 1273 میتوانی گاهی استراحت کنی من پیش از تو میخواهم بمیرم اما دوست دارم دوکبوکی بخورم محدودیت صفرحضور در و ... قلعه حیوانات چاپ قدیم و بدون سانسور واقعا شاهکار هست خیلی هم شباهت داره به جامعه ما که میدونید چی میگم آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
efsjagar عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 1273 غرش طوفان بلندیهای بادگیر خداوند الموت منم تیمور جهانگشا جادوگر مرموز سینوههقهرمان هند و چین امام حسین و ایران قلعه حیوانات آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
چترآبی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 366 من دارم اخگری در خاکستر رو میخونم خیلی دوستش دارم .. چ ژانریه ؟من بخش دی رو خوندم بنظرم جالب بود ژانر جنایی نخونده بودم
aymahadis عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2556 چ ژانریه ؟من بخش دی رو خوندم بنظرم جالب بود ژانر جنایی نخونده بودم ببین دختره برادرشو یه امپراطوری برده زندان این میره برادرشو نجات بده عاشق پسر فرمانده اونجا میشه معمایی و تخیلی و عاشقانه یجوراییخیلی قشنگه عکس دو تا شخصیتشم تو کتاب هست نیکی کن و خوش باش به آرامش وجدان ، بگذار بگویند فلانی بدِ دنیاست🤌🏻 !
چترآبی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 366 میتوانی گاهی استراحت کنی من پیش از تو میخواهم بمیرم اما دوست دارم دوکبوکی بخورم محدودیت صفرحضور در و ... دوکبوکی خوبه من شنیدم ازش
چترآبی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 366 غرش طوفان بلندیهای بادگیر خداوند الموت منم تیمور جهانگشا جادوگر مرموز سینوههقهرمان هند و چین امام حس ... مرسی اما اینارو خوندم کمتر کتابی هست ک نخونده باشم دنبال یچیزهستم ساعتها غرقم کنه تو خودش
sweet_and_cute عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 3206 قلعه حیوانات چاپ قدیم و بدون سانسور واقعا شاهکار هست خیلی هم شباهت داره به جامعه ما که میدونید چی می ... اره واقعا
efsjagar عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 1273 مرسی اما اینارو خوندم کمتر کتابی هست ک نخونده باشم دنبال یچیزهستم ساعتها غرقم کنه تو خودش خیلی هم عالی اجازه بده ببینم توی کتابخانه چی دارم معرفی میکنممن به شخصه بالای ۹۰۰ جلد کتاب دارم آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
efsjagar عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 1273 اره واقعا خوکها اومدن حیوانات رو تشویق به شورش کردن مزرعه دار فراری دادن بعد شدن رئیس مزرعه و ادمهارو دشمن میخوندن با نطق هاشون از حیوانات بیگاری میکشیدن و بهشون گشنگی میدادن پشت پرده با ادمها هم معامله میکردن چقدر این داستان واقعیه آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
sweet_and_cute عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 3206 خوکها اومدن حیوانات رو تشویق به شورش کردن مزرعه دار فراری دادن بعد شدن رئیس مزرعه و ادمهارو دشمن میخ ... زندگی بعضیها رو نشون میده هدف نویسنده هم همین بوده