narninaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 7550 عنوان اونایی که حسابدارین بیایین 125 بازدید | 11 پست کاراموزی از کی باید انتظار داشته باشم بذاره با سیستم کار کنم؟ و کارهای بیخود نده 1403/06/28 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیمارجونیور عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6919 به نظرت برم حسابداری آزاد خوبه؟پیام نور باشه چی ؟ تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
narninaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 7550 حسابدار باید از همون اول با سیستم کار کنه اخه بعضیا میگن باید بهت اطمینان کنه و فلان امروز رفتم دیدم کار با نرم افزار اصلا بهم نداد خیلی ناراحتم نکنه میخوان من نوکر شرکتشون باشم
narninaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 7550 به نظرت برم حسابداری آزاد خوبه؟پیام نور باشه چی ؟ میگن مدرک پیام نور معتبر نیست خودم ترم سه دانشگاه ازادم به نظرم خوبه ولی در کل دانشگاه فقط مدرک میده هیچی یاد نمیده
نیمارجونیور عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6919 میگن مدرک پیام نور معتبر نیست خودم ترم سه دانشگاه ازادم به نظرم خوبه ولی در کل دانشگاه فقط مدرک میده ... ممنون تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
تعلیق_نکنننن عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 3667 اخه بعضیا میگن باید بهت اطمینان کنه و فلان امروز رفتم دیدم کار با نرم افزار اصلا بهم نداد خیلی نارا ... درخواست کن عزیزم این همه درس خوندی ک کارای متفرقه کنی؟
narninaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 7550 درخواست کن عزیزم این همه درس خوندی ک کارای متفرقه کنی؟ من هنوز دانشجو ترم سه ام
تعلیق_نکنننن عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 3667 من هنوز دانشجو ترم سه ام آهان پس همون اول میگفتی عزیزم من فکر کردم لیسانس حسابداری داری چطوری دروان دانشجویی شغل پیدا کردی و اختلالل توی درست ایجاد نکرد؟؟منم امسال قصد دارم برم دانشگاه آزاد میترسم کار پیدا نکنم از پس هزینه ها برنیام
narninaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 7550 آهان پس همون اول میگفتی عزیزم من فکر کردم لیسانس حسابداری داری چطوری دروان دانشجویی شغل پیدا کردی و ... چندتا از دوستام همراه درس شاغلن و خوب جایی که کار میکنن میرن صحبت میکنن و اونا هم بعضی هاشون گیر نمیدن در کل بگردی پیدا میشه و اینکه تو درس هم ممکنه نمراتت یکم بیاد پایین ولی خوب کاراموزی خیلی مهم تر از نمره بالا تو دانشگاست
elihesab عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 6397 اخه بعضیا میگن باید بهت اطمینان کنه و فلان امروز رفتم دیدم کار با نرم افزار اصلا بهم نداد خیلی نارا ... دقیقا باید اطمینان کنن.براحتی اطلاعات دفاترشون و نمیدن .
تعلیق_نکنننن عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 3667 چندتا از دوستام همراه درس شاغلن و خوب جایی که کار میکنن میرن صحبت میکنن و اونا هم بعضی هاشون گیر نمی ... آره همینطوره خیلی دوست دارم هم درس بخونم هم کار کنم اما خیلی سخته 💔🥲