2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهر👀

146 بازدید | 13 پست

۳۰ شهریور تولدشه نمیدونم واسه تولدش چی بگیرم متاهله تقریباً ۴۰ سالشه اما روحیه خیلی لطیف و بچگانه‌ای داره هر دفعه که همو می‌بینیم اون حتی شده یه کادوی کوچیک بی‌ مناسبت به من میده الان تولدشه و نمی‌دونم چی واسش بگیرم لباس سایزشو نمی‌دونم اهل شال و روسری هم نیست برای طلا هم توانم نمی‌رسه اکسسوری هم جالب نیست واسش کیف و عطر و کفش و ساعت و اینا هم مورد پسندم نیست واسش زیاد کادو مهم نیست همین که بهش کادو بدم خوشحال میشه هزینش هم مهم نیست فقط ایده بدید اما اینایی که گفتم نباشه خیلیییی سخته نمیدونم واقعا 

اگر ایده ی ظرف و ظروف هم دارید مثلاً بگید چی باشه یا اگر عکس دارید بفرستید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیدین دوستان ادم خوب و مهربون باشه فرقق نداره خواهر باشه یا خواهر شوهرهمه دوستش دارن

دقیقا من ۴ تا دارم ولی این یکی جونمم بخواد دو دستی بهش تقدیم میکنم ولی بقیه شون اصلاا

ی شال بافت  خوشگل پاییز داره میاد یا کلاه و شالگردن

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "