ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همیشه پاییز رو دوست داشتم ولی از پارسال که دخترم مدرسه ایی شده امسال هم پسرم پیش دبستانی، از پاییز بدم میاد. پارسال همش گرفتار دکتر رفتن و استرس و بیخوابی شبانه....
موافقمببخشید اسی عزیزمخانوما کد تخفیف اسنپ فود۱۵۰ تومنی ندارید برای خواهرم میخوام🥺
۱۵۰ هزار تومن تخفیف اولین سفارش غذا با اسنپ!
کد SPVAQ4SFXI9NWBJV7M
تا ۳ مهر
روی لینک بزن:
https://l.snpp.link/yuolg
لغو ۱۱
ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم