2777
2789
عنوان

مشاور بگیرم یا ن🙂🌝🙂

296 بازدید | 22 پست

من امسال یازدهم میرم انسانی

هدفم فرهنگیانه و میخوام سال اول ان شاءالله حتما قبول شم

مشاور باید بگیرم حتما؟

خیلی ثاثیر داره؟ چه کمکی بهم میکنه؟ 

بگیری بهتره 

بیا تاپیک آخر این کاربر اگه خواستی  @خانوم_معلم_آینده_هسد    

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدرسه عادی میرم همش سرکوب میکنن عادی هیچی قبول نمیشی

بهشون اهمیت نده ولی باید خیلی زیاااد تلاش کنی 

ربطی ندارع بهشون توجه نکن

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

میخوام توجه نکنم ولی نمیشهحرفاشون باعث میشه هیچ کاری نتونم بکنم و همش تو مغزم تا چند روز میپیچن

سلام چون انسانی هستی باید رتبه و ترازت خوب باشه عزیزم.

من خودم دانشجو پزشکی ام و نمیتونم راهنماییتون کنم در باره انسانی و فرهنگیان اما پارسال دختر عمه ام مثل شما رشتش انسانی بود مشاور گرفت و بصورت جدی خوند و به حرف مشاورش عمل کرد و خداروشکر قبول شد

هم باید همت کنی هم یه مشاور دلسوز و حرفه ای که راه و چاه رو نشونت بده تکنیک های تست زنی تحلیل برنامه ریزی نحوه مطالعه و....

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

ایشون مشاور پیگیر. و دلسوزی هستن که بچه هارو بدون هزینه کمک و راهنمایی میکنن ازشون کمک بگیر

فقط همیشه با اراده بمون و مطمئن باش جوجه رو اخر پاییز میشمرن

ایدی روبیکاhenle89

اگر بدردتون خورد برای منم دعا کنید موفق باشید

با آکادمی زلفی مشاوره داشتم کارشون خوب بود👌🏻

به طور کلی مشاور داشتن نظم میده به کارات و برنامه ریزی هات و میتونی جمع کنی درس هارو ، اما اگه خودت میتونی انجام بدی برنامه ریزی هارو حتی وقتی حالت بده و میتونی احساساتتو در مدیریت برنامه ریزیت کنترل کنی به نظرم مشاور لازم نداری

برای من حداقل بد نبود

با آکادمی زلفی مشاوره داشتم کارشون خوب بود👌🏻به طور کلی مشاور داشتن نظم میده به کارات و برنامه ریزی ...

چون مدرسه عادی درس میخونم

همه ناامید میکنن که نمیتونم

احساس میکنم مشاور داشته باشم انگیزم بیشتر میشه 

ببخشید هزینه شونو به صورت تقریبی چقده؟؟

اخه مگه میشه یه مشاور انقدر خوب رایگان باشه؟؟چرا

من دورادور میشناسمشون چون خودم دانشجو پزشکی هستم اما تو یه موسسه بعنوان مشاور کار میکنم.ایشون هم فعالیت دارن و گاها بچهارو که میان موسسه یا بهشون پیام میدن رو راهنمایی میکنن بدون هزینه

اما خودم چون وقتم پره و متاهل هستم متاسفانه نمیتونم مشاوره قبول کنم

موفق باشید عزیزم

من دورادور میشناسمشون چون خودم دانشجو پزشکی هستم اما تو یه موسسه بعنوان مشاور کار میکنم.ایشون هم فعا ...

شما مدرستون چی بوده که پزشکی اوردین؟

پشت کنکور هم بودین؟

من ورودی یازدهمم بنظرتون مشاور لازمه برام؟

و اینکه بگم مدرسه نمونه نیستم احساس میکنم هیچی نمیشم🥺😞

شما مدرستون چی بوده که پزشکی اوردین؟پشت کنکور هم بودین؟من ورودی یازدهمم بنظرتون مشاور لازمه برام؟و ا ...

من نمونه دولتی بودم

بله ۱ سال

من مشاور داشتم و مشاورم خیلی خوب بود

مشاور خوب تو سال کنکور یه نعمته

بشرطی ک واقعا خوب باشه

البته من متاهل بودم و باور کن شرایط شما از من سختتر نیست