2777
2789
عنوان

مامانم دیوونه شده

152 بازدید | 17 پست

دوهفتس بابابزرگم فوت شده، تاچندروز پیش ی سررره گریه میکرد و هیچ نمیخورد مامانم، الان چندروزه مث دیوونه ها شده هرحرفی بیاددهنش میگ، ی کارایی میکنه ادم شک میکنه، میترسم بلایی سر خودش بیارع عین بچه شیش ساله شده هی گریه میکنه و مث افسرده و دیوونه شده... کسی غریبه بیاد خوبه توخونه یا منو میبینه بیشتر بچه میشع... منم دوهفته پیشش بودم بچه کوچیک دارم شوهرم دیگگف برگرد امروز برگشتم خونم ولی باز شنیدم ازبقیه باز قاطی کرده بخدا نمیدونم چیکار کنم، بابام میگ چیزی نیس  دوتا داداش هم دارن اونام پیشش ولی کاری نمیتونن بکنن ک، الان بازمیخام فردا برگردم پیشش بخدا خسته شدم مسعولیت شیش نفر بامنه اونجا.. هرچی حرف میزنیم گوش نمیده هی میگم فردا خودتو مسخره دست این و اون میکنی همه جا میگن فلانی دیونس، من تنها چ غلطی بکنم با یه بچه کوچیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کارها عین دیونگی هست ببخشید ها اگر هزاران نفر عزیزان شون رو از دست میدن حتی پاره تن شون رو ک تک ...

چهارتا داداش و ی خواهر داره مامانم، اونا دیگ عادی شده براشون هرچیییییی هممون دورش میچرخیم براش حرف میزنیم فایده نداره بدتر میکنه بخدا خودم مریض شدم ازغصه

بچه بزرگش بود، اره دوسش داشت خیلی اما خیلی داره زیاده روی میکنه

عزیزم به زندگیت برس ول کن

دیگه مادرت شورشو دراورده 

دیگه نباید باعث ازار بقیه بشه زمان خودش حل میکنه فقط نسبت به قبل بیشتر بهش سربزن

باباش بوده حق دارهصحبت کن باهاش سرزنشش نکن ولی بهش بگو باید کنار بیاد همه میمیرن و . .

فک میکنی نگفتیم؟ من، خالم، مامان بزرگم، چهارتا دایی و زناشون، همههههه میگیم تو گوشش نمیره بخدا پاک دیوونه شده... این وسط فقط من دارم اذیت میشم زیاد

باباییام هی میگن هیچیش نیس خوب میشه، منم ی بچه ی ساله دارم تنها کجا ببرمش هیچکیم نیس بچمو بگیره

یک عزیز مادرته تحمل کن بگو بخند بعدش باهم برید پیش مشاوره ترجیحا مشاوره خانواده برا این نیس ک طرف روانیه 

برعکس برا این موقع ها گذاشتن خیلی حالش بهتر میشه ضربه روحی شدید خورده

عزیزم به زندگیت برس ول کندیگه مادرت شورشو دراورده دیگه نباید باعث ازار بقیه بشه زمان خودش حل میکنه ف ...

بردم دکتر، براش قرص داد ارامبخش نمیخوره میگ گیجم میکنه، خوبه باز شروع میکنه منم دست تنها نمیتونم کاری کنن

2810