2777
2789
عنوان

تقدیم ب کسایی ک گفتن همستر لیست نمیشه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4750 بازدید | 186 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی واقعا میدن؟

اره پنج مهر توکن میدن ولی دوروز دیگ بازی تمومه 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
خیلی کمممممه که داگز دوتومن داد اینم انقدر بده خیلی ضایس

من داگزو نداشتم:((((

اگه دو تا پنج بدن بازم خوبه😂

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

به نظرتون پروفیتم رو 8 میلیون کنم یا دست به یکم نزنم ؟ چیکار کنم ؟

پروفیتو اسکین بگیر سکتم زیر ی میلیارد نیار

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
به نظرتون پروفیتم رو 8 میلیون کنم یا دست به یکم نزنم ؟ چیکار کنم ؟

و داداش من که پروفیتش ۲ میلیونه

میگه زیاد نمیکنم همین خوبه😂😐فقط تو خانوادمون اون داره

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

پروفیت دو میلیون دارم سکه جمع کنم یا باز پروفیت ؟!

دو؟؟؟ کمههههه زیر س نباشه پروفیتت 

چقدر سکه داری

ببین بعضیا میگفتن رو همستر ک تپ تپ میزنی از اون طریق دی ان ای رو هک میکنن فلان میکنن ببین تا کجا رفت ...

ابنجام😁😁😁😁✋✋✋

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌