2777
2789
عنوان

معجزه نماز شب 🌹♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 93 پست
یه مدت هر شب میخوندم الان توفیق ندارمفوق العاده اس احساس سبکی میکردم بعد از نماز شب یه دوستی داشتم خ ...

منم یک دوستی داشتم داشت طلاق می‌گرفت هر شب دعاش میکردم یک مدت ازش بی خبر بودم تا اینکه خودش زنگ زد و گفت با شوهرم خیلی خوب شدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یک دوستی داشتم داشت طلاق می‌گرفت هر شب دعاش میکردم یک مدت ازش بی خبر بودم تا اینکه خودش زنگ زد و ...

میشه فقط یه بار هم تو دعاهات برا ازدواج من و کسی که دوسش دارم دعا کنی اسمم هانا

التماس دعا
فایده ای نداره

چرا فایده نداره؟

نماز شب مستحبه درست،اما وصل میشه به خدا،و همون خدا کاری میکنه که نماز واجبشم بخونه،

یک قدم از تو بقی راه با من

حرف خداس دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حاجت روا شدی عزیزم؟

اره عزیزم هر دو بار که خوندم حاجت محال گرفتم من 40 شب میخوندم حس سبکی داشتم ، نزدیک شدن به خدا عالی بود برام 

ولی بعد فوت ناگهانی تنها پشتوانه و پناهم یعنی بابام حتی نماز روزانمو نمیخونم تنها کاری که میکنم صلوات و یاسین خوندن برای پدرمه 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
لیاقت میخواد که من ندارم بنده خوبی برای خدا نبودم خواهش میکنم توی نماز شبت برای داداشم دعا کن یه شغل ...

لیاقت داری عزیزم خدا همه بنده هاشو دوس داره چشم دعا میکنم 

ولی یادت باشه ما هیچکس تو دنیا بجز خدا نداریم ♥️

منم یک دوستی داشتم داشت طلاق می‌گرفت هر شب دعاش میکردم یک مدت ازش بی خبر بودم تا اینکه خودش زنگ زد و ...

اینقدر دعا در حق هم جواب میده که اگه فرد خودش تنها دعا کنه حاجت نمیگیره خواهش میکنم واسه داداش منم دعا کن یه شغل خوبی گیرش بیاد التماس دعا 🤲

اره عزیزم هر دو بار که خوندم حاجت محال گرفتم من 40 شب میخوندم حس سبکی داشتم ، نزدیک شدن به خدا عالی ...

خداروشکر حاجت روا شدی خیلی خوشحال شدم 

ینی میبینم منم حاجت روا بشم اییی خدا باور کن چله نماز شب گرفتم می‌خوام دوباره بگیرم 

حاجتم مهمه خیلییییییی دعا کن من حاجت بگیرم 🥺♥️

من نیاز به دعای تک تک تون دارم. بخت خودم و داداشم .از ته دل برای همه کسایی که دعا می‌کنند و نمی‌کنند میخوام حاجت محالی که فکر می‌کنید اصلا برآورده نمیشه همین روزا معجزه برآورده شدنش رو ببینید