2777
2789
عنوان

تاثیر ارتودنسی روی چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 52 پست
در اصل به جنس دندون بستگی داره. من با مسواک مخصوص روزی سه بار مسواک میزدم و نمیذاشتم چیزی لای سیم ها ...

از داروخانه میگرفتین

الان چند سالتونه کی ارتو کردین؟

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما اون پلاک شفاف رو داشتید ؟ سال اول بعد از ارتو چند ساعت می‌ذاشتید؟

من بعد ارتو نداشتم. حین ارتو وقتی که دندونا تا حد زیادی رفتن سرجاشون بهم پلاک دادن. به جز زمان غذا خوردن و جاهایی که لازم بود خیلی حرف بزنم همیشه رو دندونام بود

ارتودنسی که فقط برای کجی دندون نیسمن دندونام هم ه میگن مرتبه و لازم نیسو فقط خودم مشکلشو میفهمم

میشه بگی چه مشکلی داری اخه من ارتودنسی کردم و الان تو پروسه شکایت از دکترم داره یک سال میگذره و نمیخوام این بلا سر کس دیگه ای بیاد

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
برای من کسی متوجه نمیشه ولی خودم اذیتمشمام اذیت بودید؟؟کسی نگفت قیافتون تغییر کرده؟سه ساللل یا خدا

حقیقت‌نه من دندونای فک بالا افتضاح کج بود و بخاطر مشکلی‌ک‌داشتم فک‌عقب‌بود. توی س سال اینقدر اذیت شدم و بلا سرم اومد و بعدش ک اصلا دلی نداشتم بشینم گنار دیگران و افراد نزدیکم هم همینطور‌، فامیل پدری دیر ب دیر میدیدن ک اونام کلا فازشون معلوم نیست کجاست

قرار بود اول جراحی‌کنم ک بعدش با کشیدن دندون حلش کرد وگرنه دوسال طول میکشید.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من دقیقن مث شمام خیلییی تاثیر داره اللن ارتودنسب کردم عکسای چندسال پیش میبینم این تغیر به وضوح متوجه ...

فکتون دراز تر بود الان کوتاه تر شدنه؟

چند سالگی ارتو کردین؟

من دندونام خیلی مرتبه دلم نمیاد ضعیفشون کنم

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی
اونام با کج مغزا هم صحبت نمیشن نگران نباش

ی بازیگر ترکی هست خیلی دافه ولی دندوناش کجه  

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
من که خیییلی تغییر کردم هم لبام برجسته تر شد هم دندونام خیلی خوب شد. واقعا راضی بودم

شما ارتودنسیتو برداشتی الان ؟ مدل لباتون تغییر کرد بعد برداشتن ؟

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
من دقیقن مث شمام خیلییی تاثیر داره اللن ارتودنسب کردم عکسای چندسال پیش میبینم این تغیر به وضوح متوجه ...

عزیزم شما اون پلاک شفاف رو داشتید ؟ سال اول بعد از ارتو چند ساعت می‌ذاشتید؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

یعنی حالت کلی فک رو تغییر میده؟ مثلا وقتی دهن بسته باشه توی عکسها باز هم تغییر هست؟ یا فقط موقع مشخص بودن دندونا توی عکس؟

میشه بگی چه مشکلی داری اخه من ارتودنسی کردم و الان تو پروسه شکایت از دکترم داره یک سال میگذره و نمیخ ...

من دندونای بالاییم رفته به سمت داخل 

انحرافش خیلی جزئیه کسی متوجه نمیشه

ولی دندونای پایینم روی نوک دندونای بالاییه

چرا میخوای شکایت کنی