2777
2789
عنوان

تاثیر ارتودنسی روی چهره

624 بازدید | 52 پست

کسی یا خودتون با ارتودنسی چه تغییراتی کردین؟؟

من دندون بالام پشت دندون پایینمه

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی

تغییر زیاد مشخص نمیشه نمی فهمی از دید خودت چون ب مروره ولی خب حالت لب و فرم دندان و بعضا اصلاح فکی ک انجام میشه تغییر میکنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که خیییلی تغییر کردم هم لبام برجسته تر شد هم دندونام خیلی خوب شد. واقعا راضی بودم

حالت لب؟؟؟؟

مگه مشکل نامرتبیش چطور بود؟

فک هم تغییر کرد؟

بعد دندونارو ضعیف نکرد؟

دنیای آرزوهای منم مثل کاربر( منظومه چشمام) تو چشمای هیز تو نیست پس خجالت بکش جمع کن خودتو کاربریممه دست دونفره پس گو اوی
تغییر زیاد مشخص نمیشه نمی فهمی از دید خودت چون ب مروره ولی خب حالت لب و فرم دندان و بعضا اصلاح فکی ک ...

با عکس مشخص نمیشه؟

شما تغییر فک داشتین؟

زیییاااد زیااااد تاثیر باشه من با کسی که دندوناش کجه خوشم نمیاد هم صحبت بشم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

ارتودنسی که فقط برای کجی دندون نیس

من دندونام هم ه میگن مرتبه و لازم نیس

و فقط خودم مشکلشو میفهمم

با عکس مشخص نمیشه؟شما تغییر فک داشتین؟

چرا با عکس مشخص میشه

منم مثل شما دندانها بالام چسبیده بود پشت داندانها پایین

دندون کشید و س سال طول کشید، بدون جراحی فک. درست شد فرم دندونام و فقط از نبم‌رخ ی کم مشخصه ک فک بالا عقبه و زشت هم نیست. می ارزید ب اینکه جراخی فک نکنم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حالت لب؟؟؟؟مگه مشکل نامرتبیش چطور بود؟فک هم تغییر کرد؟بعد دندونارو ضعیف نکرد؟

آره اکثرا لباشون برجسته تر میشه. من خیلی داغون بودم. دوتا دندون کنار نیشم زیر نیش بود. با ارتو از زیر نیش اومد سرجاش. نیش هم رفت سرجای خودش. دندونای دیگه‌م هم نامرتبی جزئی داشتن برطرف شد. دندونام درشته فکم کوچیک. دوتا دندون کشیدم.

دندونای من که اصلا ضعیف نشد. بعد از اونم هر دندون پزشکی میرم تعجب میکنه که ارتو کردن و دندونام خوبه. مثل این که اکثرا ضعیف میشن.

مگه کسی دندوناش کج باشه گناه کرده؟

آره اکثرا لباشون برجسته تر میشه. من خیلی داغون بودم. دوتا دندون کنار نیشم زیر نیش بود. با ارتو از زی ...

آره چیکار کردین ضعیف نشد؟؟

چرا با عکس مشخص میشهمنم مثل شما دندانها بالام چسبیده بود پشت داندانها پاییندندون کشید و س سال طول کش ...

برای من کسی متوجه نمیشه ولی خودم اذیتم

شمام اذیت بودید؟؟

کسی نگفت قیافتون تغییر کرده؟

سه ساللل یا خدا 

من که خیییلی تغییر کردم هم لبام برجسته تر شد هم دندونام خیلی خوب شد. واقعا راضی بودم

عزیزم شما اون پلاک شفاف رو داشتید ؟ سال اول بعد از ارتو چند ساعت می‌ذاشتید؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣