من چند ماه بعد عقدمون عروسی یکی از فامیلا بود برای بار اول رفتم موهامو لایت کنم موهای منم دیر رنگ میگیره بار اولم بود نمیدونستم این ارایشگره گند زد تو موهام به معنای واقعی کلمه شدم زرد عقدی. دلم میخواد همه عکسای اون دورانو بسوزونم😩
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عقد بودیم خونه عمه اش دعوت بودیم من حالم بد بود تهوع شدید موقع ناهار دیدم اگر غذا نخورم ناراحت میشن گفتم تو یک بشقاب بخوریم که نفهمند من هیچی نمیخورم خز بود
همون شد الان ۹ ساله تو یک بشقاب میخوریم
پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
من اصلا اصلا رقص بلد نبودمهر چی به شوهرم گفتم مولودی بگیر قبول نکردالان از فیلم های عروسیمون متنفرم
بی خیال بابا
ما هم دنس بلد نبودیم . یه افتضاحی بود 🤣🤣🤣
خیلی خوش گذشت اما .
از این لوس بازیا هم نداشتم که وای فقط من باید برقصم . همه و همه میرقصیدن یه جشن پر شادی 😄
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا