2777
2789
عنوان

پدر شوهر معتاد 😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست
خب ‌هرکاری میکنم طرف خانوادشو میگیره البته حق داره منم جای اون باشم پدر یا مادرم ازم طلب پول کنن صدم ...

نامزدی برای همینه

میدونم سخته ‌ 

میدونم دوسش داری

اما ولش کن . وگرنه چند سال دیگه با ضعف اعصاب در به در دنبال طلاق میفتی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عموم منو برای پسرش خواستگاری کرد من جواب منفی دادم بخدا الان برای تولد عروسش آیفون خریدن هیی کادو و ...

نامزدت چه واکنشی داره نسبت به این کارا ؟ 

کاش با نامزدت حرف بزنی بگی تحمل این کارا رو نداریی

......🧸🔮✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدت چه واکنشی داره نسبت به این کارا ؟ کاش با نامزدت حرف بزنی بگی تحمل این کارا رو نداریی

طرف خانوادشو‌میگره مثلاً چند روز پیش رفتیم برای.خرید عروسی من لباس مجلسی بخریم خب هعیی ب من می‌گفت مراعات کن قیمتشو منم لباس های ک دوست داشتم بالای ۴ بود رفتم یکی ۲ میلیونیشو خریدم از اون طرف خاهرشوهرم مادرشوهرمو زور کرد توام ییکی‌بردار اینم مثل چی یکی پرو کرد آخرش ب نامزدم گفت ۱ میلیونشو کم دارم تو حساب کن آنقدر حرص خوردم با خودم گفتم الان گس دیگ بود میگفت واسا عروسم خرید کنه من زیاد واجب نیستم 😐😐😐ب نامزدم گفتم ..گفتم مامانت مجال نامیده خرید من تموم بشه انقد بی ملاحضس برگشته میگه دلتو دریا کن دل من دریاست کارامون جور میشه تو قلبت سیاعع باعث میشه باز تو کارمون گره بیفته😐😐

نامزدی برای همینه میدونم سخته ‌ میدونم دوسش داریاما ولش کن . وگرنه چند سال دیگه با ضعف اعصاب در به د ...

کاش میدونستم جدا بشم از خدامه خیلی تلاش کردم نمیشع نمیدونم واقعا ب چی این آدم و خانوادش دل خوش کردم 

کاش میدونستم جدا بشم از خدامه خیلی تلاش کردم نمیشع نمیدونم واقعا ب چی این آدم و خانوادش دل خوش کردم

چرا نشه ؟

از اب خوردن هم راحت تره اگر بخوای

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan