2777
2789
عنوان

فرم چشم

315 بازدید | 27 پست

اینی که میگم واقعا برای جلب توجه یا مثلا کمبود محبت نیست پس اگر فکر میکنید قراره همچین قضاوتی کنین اصلا نخونید این تاپیک رو

من حس میکنم چشمام خیلی زشته،خیلی پف داره،چشم دوستم قشنگ کشیدس خیلی خوش فرمه ولی مال من اصلا شکل خاصی نداره🥲 از این بابت خیلی حسودی میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمتون که پف نداره فرمش هم خیلی خوبه 

این چیزا که دست خودمون نیست و ژنتیک بابتش غصه نخورین

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد