2777
2789
عنوان

چرا نیاز زن ها سیاست داشته باشن اما مردا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمام مثل یه مرد از نوجونی شروع میکردی به کار کردن پول درمیاوردی بعد میدیدی چطور همه واست سیاست خرج م ...

اره درسته من از نوجونی خورم و خوابیدم 

زن علیه زن 😔

من ۱۰ ساعت اونور تر از مادر و پدرم رفتم سرکار که رو پا خودم باشم شب جایی سرمو گذاشتم که میترسیدم چایی بریزه رو فرشش 

اما جامعه گفت برو رد کارت 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

برمیگرده به ضعیف دیده شدن زن در جامعه ما سال‌های زیادی دست دوم دیده شدیم سال‌های زیادی گفتن همه چیز حق مرد هست و این مرد هست که میتونه برای زن تصمیم گیری کنه و زنها برای اینکه از گزند مرد به دور باشن برای اینکه محبوب باشن سعی کردن خواسته هاشون رو در لفافه بیان کنن 

اما الان سیاست رفتاری معنی متفاوتی پیدا کرده حالا سیاست مربوط به زن و مرد هست حالا معنی سیاست یعنی واکنش و حرف درست و منطقی با نگاه به زاویه های مختلف

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پسرها رو کسی تاحالا نوازش نکرده کشی به درد و دلشون گوش نمیده

شوخی نکنین 

اینا تازه تو اینس تا مد شده 

خودم و مادرم و خواهرم و هر زنی نسبت به پسرش خودشو میکشه  عجیبه این داستانا

اگر تاپیک زدی که فقط تأیید بگیری ، پس تو تاپیکت بنویس فقط موافق ها بیان.وگرنه اینجا یک سایت عمومیه ک ...

😑مخالف نظرت بود  اون باش 

ببخشید هر چی شما بگی

چون زن ومرد مثل اعضای یک بدن هستند مثلا قلب وکبد هرکدوم کار جدا گانه ای میکنن وهردو نمیشه یک کار رو باهم انجام بدن اسکلت بدن به هم میریزه  مرد رو خدا  زمخت و سخت آفریده وزن رو لطیف ونرم مرد ها حتی شوخی هاشون هم خشونت داره مشت میزنن هل میدن یه جورایی تو ذاتشونه ومیخوان قدرتشان رو نشون بدن یعنی دوست دارن که قدرتمند دیده بشن این حتی تو سرعت هم میتونی ببین آقاین رانندگان با سرعت بیشتریه خانمها کندتر عمل میکنن از سرعت بیزارند از هر چیزی که سرعت میره میترسن مثل موش سوسک

مردا دوست دارن قدرتشون حفظ بشه یعنی درواقع با اقتدار دیده بشن وقتی یه زن زنانگی میکنه با ناز ازش تشکر وتعریف میکنه یعنی هم با سیاست عمل کرده هم کاری کرده که شوهرش حس قدرت بکنه وهمین باعث میشه که بیشتر سمت زنش کشیده بشه 

من شاید نتونسته باشم خوب توضیح بدم

شما فایلهای صوتی دکتر حبشی رو گوش کنید خیلی خوب همه رو توصیح میده

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
باش

🌸 همچنین خیلی چیزها رو زن ها ( بعضی از زن ها ) خودشون خراب کردن و ظلم زن به زن رو به وضوح میتونیم تو موارد مختلف ببینیم :

به بعضی از مردها اعتماد به نفس کاذب دادن ،

هم جنس های خودشون یا جنسیت خودشون رو به شکل های مختلف تحقیر میکنن ، 

جنگ مادرشوهر و عروس و خواهرشوهر و جاری و ... هم که به شکل های مختلف وجود داره ،

حتی بعضی مادرشوهرها وقتی عروسشون دختر به دنیا میاره ، تحقیرش میکنن یا حتی میرن برای پسرشون زن دیگه بگیرن !!

معاینه بکارت که از همه بیشتر مادر شوهر و خواهر شوهر دنبالش هستن ،

و خیلی موارد دیگه ...... 

باش که نظر مخالف نیست. 😐اینجا معمولا وقتی نظرات متفاوته ، گفت و گو میکنیم.

یک زن اول از همه خودش باید قدر خودش رو بدونه ، خودش رو دوست داشته باشه و به خودش احترام بذاره تا بقیه هم بهش احترام بذارن. 

ما زن ها تو بعضی چیزها واقعا ضعف داریم که باید آگاه بشیم و تلاش کنیم تا برطرف بشن. 

چون شما نخواستی قدرت و پول و محبوبیت داشته باشی

زن ها در جامعه ی ما خیلی محدود هستن و هم از طرف دولت هم خانواده ها قدرت ازشون گرفته میشه 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

سوال همیشگی من!

چرا ما زن ها نمی تونیم خودمون باشیم؟

با هزار نفر باید سروکله بزنیم. با صدتا مشکل دست و پنجه نرم کنیم...

ناز بچه رو بکشیم شوهرو راضی نگهداریم  خانواده ها از یه طرف

اخرشم چی میگن؟ زنها عقلشون کامل نیست

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....