2777
2789
عنوان

خودسوزی بخاطر ارث

210 بازدید | 27 پست

دوستم که دختره عموهاش و عمه هاش ارث باباشو کشیدن بالا 

باباش ادم بی دست و پای هست 

این و مامانش هر کاری کردن نتونستن حقشون بگیرن

اینم رفته دم در خونه عموهاش خودسوزی کرده 

جالب تر اینکه پدربزرگش مساوی تقسیم کرده ولی دوتا از عموهاش وصیت نامه رو از بین بردن و زدن زیرش و همه رو بردن 

بلندپرواز باش اسمان به کسی تعلق ندارد.

تهش چی شد؟ با اینکار به حقش رسید؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

وکیل میگرفتن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تهش اینه فعلا بیمارستانه ولی میرسهبه حقش

امیدوارم😬

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

چه کاراشتباهی الان بمیره که همه مال دنیاروهم بدن بدردپدرومادرش نمیخوره  اگرم زنده بمونه بخاطرمال دنیاخودشوناقص کرده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
تهش اینه فعلا بیمارستانه ولی میرسهبه حقش

ای بابا کار اشتباهی کردن

درصد سوختگیشون چقدره؟

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  زن زیباترین نقاشی خدا بر صفحه روزگار است...👸🏻    @_mahyar