2777
2789
عنوان

عکس سرویس طلاهاتونو بزارید

359 بازدید | 48 پست

من در حد صد تومن دارم میخوام سرویس بخرم به نظرتون یه سرویس کامل میتونم بخرم با این پول  که زیاد ظریف نباشه؟؟ 

پسرکوچک رویایی من         دنیا اگر خودش را بکشد  نمیتواند به عشق من به تو شک کند    تمام بودنت را حس می کنم

سه هفته قبل فروختم

عکسش رو ببینم پیدا میکنم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرویس طنابی دارم حسش نیست برم گاوصندقو باز کنم عکس بگیرم 🥲

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2805

میشه عزیزم چرا نشه؟

سعی کن یه چیز قرص و شیک بگیری

خیلی پت و پهن لاجون نباشه....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بستگی به اجرت کارت داره چیز ساده برداری میشه

از ذین زنجیری ها خیلی دوس دارم 

پسرکوچک رویایی من         دنیا اگر خودش را بکشد  نمیتواند به عشق من به تو شک کند    تمام بودنت را حس می کنم
سه هفته قبل فروختمعکسش رو ببینم پیدا میکنم

میخپای دوباره بخری از ااون؟ 

اگه اجرت پایین برداری حدود ۲۵گرم میده به نظرم میتونی سرویس بگیری

خب چجوری بخرم که اجرت پایین حساب کنن اونا که هر جور میخوان حساب میکنن

میشه عزیزم چرا نشه؟سعی کن یه چیز قرص و شیک بگیریخیلی پت و پهن لاجون نباشه....

اره منم. ظریفشو دوس دارم از این زنجیری ها هست تو مغز خودم اونه 

2810