2777
2789
عنوان

یادگیری زبان انگلیسی بدون کلاس

121 بازدید | 21 پست

سلام من 43سالمه و تازه دارم میرم کلاس زبان...ترم دوم رو تموم کردم....به نظرم اتلاف وقته....به نظرتون چطوری میتونم بدون کلاس رفتن یاد بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر پشتکار و سماجت و استمرار نداشته باشی امکان پذیر نیست 

من به شخصه باید برم کلاس تا مجبور بشم 

یه خواهر دارم خیلی خیلی خسیسه اون  هر نرم افزاری رو سعی میکنه خودش یاد بگیره که پول کلاس و کرایه رفت و آمد نده

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
اگر پشتکار و سماجت و استمرار نداشته باشی امکان پذیر نیست من به شخصه باید برم کلاس تا مجبور بشم یه خو ...

من دارم میرم کلاس ولی بهم گفتند تا دو سه سال یاد می گیری صحبت کنی...خب به نظرم این زمان طولانیه

نه بچه کوچیک دارم دو تا

اگه نیاز به مراقبت تمام وقت دارن که میتونید آنلاین بخونید

ولی اگه وقت شو دارید

خیلی خوبه کلاس 

اتفاقا شما که دوتام بچه دارید به تنوع یکی دوساعت خارج از خونه

خیلی شارژتون میکنه 

من دارم میرم کلاس ولی بهم گفتند تا دو سه سال یاد می گیری صحبت کنی...خب به نظرم این زمان طولانیه

خصوصی و نلاین بگیر 

هزینه اش یکم بیشتره ولی با پول کرایه فکر کنم صاف بشه 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
اگه نیاز به مراقبت تمام وقت دارن که میتونید آنلاین بخونیدولی اگه وقت شو داریدخیلی خوبه کلاس اتفاقا ش ...

من خارج از منزل هم خیلی کار دارم...خودم باشگاه میرم ...بچه هام باشگاه میرن..اونا زبان میرن...خودمم دو تا ترم رفتم...الآنم امتحان فاینال دارم