2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

366 بازدید | 49 پست

بچه ها الان ساعت ۵ صبح روز ۸ انتقالم هست و دوتا جنین بلاست با گرید a انتقال دادم بی بی چک گذاشتم بعد از ۵ دقیقه خط T یک حاله خیل خیلی کمرنگ افتاد که عکسشو میزارم  به نظرتون مثبته؟ در ضمن من ۱۴ روز پیش امپول hcg زدم و اثرش دیگه رفته  حالا بی بی چک خیلی خیلی کمرنگه به نظرتون میتونه مثبت باشه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزدلم شما اون حاله رو‌تو عکس میبینید؟ یا تو عکس مشخص نیست؟

نه دیدم توعکس دیده بشه احتمالش بالهس البته الان زوده ولی خدابزرگه صبرداشته باش توکل ب خدا

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اره عزیزم دیدم

اهان چون اینقدر کمرنگه گفتم شاید تو‌عکس دیده نمیشه 

ممنونم بهار جون انشالله به لطف خدا مثبت میشه البته به قول شما روز ۸ خیلی زوده ولی خب من خیلی امیدوارم میدونم خدا نا امیدم نمیکنه 

میتونم بپرسم مشکلتون چی بود ک ای وی اف کردین

من و‌همسرم هیچ مشکلی نداشتیم بعد از ۶ ماه اقدام رفتیم ازمایش دادیم و متوجه شدیم مشکلی نداریم فقط من تخمدان پلی کیستیک دارم همین بعد من رفتم دکتر ازش خواستم ivf شروع کنیم ‌و بعد از پانکچر ۱۷ تا تخمک ازم گرفتن که ۹ تا جنین گرید a  شد و ۳ تا b الان انتقال اولم هست و ۲ تا شون انتقال دادم

اهان چون اینقدر کمرنگه گفتم شاید تو‌عکس دیده نمیشه ممنونم بهار جون انشالله به لطف خدا مثبت میشه البت ...

خدا کمکت میکنه دیگه بیبی نزن تا موعدت چون ممکنه استرس بگیری چندروزدیگه باید ازمایش بدی؟

من و‌همسرم هیچ مشکلی نداشتیم بعد از ۶ ماه اقدام رفتیم ازمایش دادیم و متوجه شدیم مشکلی نداریم فقط من ...

مگه چندسالته اینقدزودتصمیم ب ای واف گرفتی من بااینکه خودمو شوهرم ضعیفیم زیربار ایوی اف نرفتم واقعا داروهاش زنو از پادرمیاره

2810